Triflex Doordachte Daksystemen

Triflex daken zijn dicht van het oppervlak tot in het kleinste detail. De vele jaren ervaring hebben geleerd dat de eisen die worden gesteld aan daken niet te onderschatten zijn. En omdat kwaliteit en service onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, werken alleen erkende applicateurs met onze producten.

Een afdichtingssysteem moet zich aan alle omstandigheden kunnen aanpassen en tegemoet kunnen komen aan technische- en functionaliteitseisen van deze tijd. Alleen een doordacht daksysteem kan hieraan voldoen.

Een combinatie van Triflex ProTect voor het dakoppervlak met Triflex ProDetail voor de complexe details, is een optimale oplossing voor de duurzame afdichting van ieder dak.

De Triflex systemen voldoen onder alle weersomstandigheden aan de eisen die aan een dakafdichting kunnen worden gesteld. De volledige hechting aan de ondergrond voorkomt bij een mechanische beschadiging dat vocht onder de complete afdichting kan dringen.

Triflex biedt veelzijdig toepasbare oplossingen voor nieuwbouw en renovatie van uw complete dak, alsook voor de reparatie van details, goot- en loodconserveringen en voor randzone markering.