?
06.07.2020

Even voorstellen: Philippe Valdivieso

Mijn naam is Philippe Valdivieso, getrouwd en trotse vader van een tweeling. Wij zijn woonachtig in het zuiden van Brussel, Sint-Genesius-Rode. In mijn vrije tijd doe ik aan sport en lees en reis ik graag. Voordat ik mijn intrede bij Triflex maakte, werkte ik bij staalhandelaar Metalunion. Hier ben ik 10 jaar verantwoordelijk geweest voor Noord-Frankrijk, Luxemburg en Wallonië.

 

Overstap naar Triflex

Via een advertentie op LinkedIn ben ik bij Triflex terecht gekomen. Ik besloot uiteindelijk voor Triflex te kiezen door de vele uitdagingen, de contacten met architecten en aannemers en de visie van de directeuren, waar ik tevens een goede klik mee heb.

In mijn functie als Business Development Manager houd ik mij bezig met het onderhouden en uitbouwen van het Brussels netwerk van architecten, aannemers, syndici en applicateurs en andere mogelijke aanspreekpunten, met als doel het veroveren van de markt met Triflex oplossingen.

Eerste indruk

Mijn start bij Triflex was in de corona-periode, waardoor de eerste weken niet helemaal normaal verliepen. Er moesten veel gezondheidsvoorzorgen genomen worden en iedereen moest thuis blijven werken. Het duurt dus nog even voordat ik echt kennis kan maken met al mijn collega’s. Tot slot kijk ik er enorm naar uit om mijn kennis van de bouwwereld te verdiepen, te participeren aan de ontwikkeling van het bedrijf en natuurlijk alle desbetreffende collega’s te ontmoeten!

Benieuwd of Philippe iets voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via +32 14 75 25 50 of mail naar info@triflex.be. Ook voor vrijblijvend advies helpen we u graag.