?
17.12.2018

Medewerker in de schijnwerpers: Arnaud Lejeune

Arnaud Lejeune, Bachelor in de Bouwkunde, werkt sinds 6 maanden bij Triflex BVBA als Business Development Manager voor Wallonië en Luxemburg. Door te opteren voor Triflex, koos Arnaud voor een uitdagende job, waarin het zoeken naar duurzame oplossingen centraal staat.
 

Uitdagende job

Arnaud Lejeune, Bachelor in de Bouwkunde, werkt sinds 6 maanden bij Triflex BVBA als Business Development Manager voor Wallonië en Luxemburg. Alvorens bij Triflex aan de slag te gaan, was Arnaud actief in technische functies voor befaamde bedrijven als Olympus en Zeiss. Door te opteren voor Triflex, koos Arnaud voor een uitdagende job, waarin het zoeken naar duurzame oplossingen centraal staat.

Gevarieerd


Zijn werkdagen zijn zeer gevarieerd: een dag doorbrengen op kantoor, de volgende dag op verplaatsing bij klanten en nog op een andere dag op het dak van een silo... Een variatie die hij enorm apprecieert. Hij vindt verder dat het teamwork en de bijzondere kwaliteit van de Triflex-oplossingen onmiskenbaar bijdragen tot zijn professionele ontwikkeling. 

De duurzame oplossing


Voor Arnaud zijn vloeibare kunststoffen dé duurzame oplossing voor onze toekomst en zal de vraag ernaar in nieuwbouw- en renovatieprojecten enkel maar stijgen. Bovendien geeft Triflex er een toegevoegde waarde aan door een perfecte applicatie, waardoor de effectiviteit van de oplossing ook op lange termijn gewaarborgd is.   

Benieuwd of Arnaud iets voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via +32 14 75 25 50 of mail naar info@triflex.be. Ook voor vrijblijvend advies helpen we u graag.