?
01.07.2019

Medewerker in de schijnwerpers: Jonas Winter

Jonas Winter vertrouwde na de eerste kennismakingsgesprekken op zijn goed gevoel en werd Triflex’ Business Development Manager voor de regio Antwerpen-Mechelen.

Jonas Winter

Hij deed de nodige ervaring op bij Toyota Material Handling en verdeelt zijn afwisselende dagtaak vandaag onder het maken van afspraken, het bezoeken van klanten en flink wat administratieve opvolging.

Jonas vindt het tof dat hij nooit tweemaal dezelfde werkdag heeft en apprecieert in het bijzonder ook de losse werksfeer onder de collega’s op het kantoor in Herentals.

Het is geen sinecure om Triflex neer te zetten in de Antwerpse regio, maar Jonas merkt hier wel een gevoelige verbetering naarmate hij er langer werkt. Hij ziet nog veel groeipotentieel voor Triflex in Antwerpen en omstreken, maar ook in Vlaanderen en België. Zijn sleutel tot succes? Duidelijk ‘the extra mile’ gaan en hard de nadruk leggen op oplossingsgericht denken en een persoonlijke begeleiding van de klanten.

Benieuwd of Jonas iets voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via +32 14 75 25 50 of mail naar info@triflex.be. Ook voor vrijblijvend advies helpen we u graag.

Gerelateerd nieuws