?
08.04.2019

Medewerker in de schijnwerpers: Maarten Pieters

Als technisch commercieel medewerker bij Triflex BVBA haalt Maarten Pieters zijn grootste voldoening uit het schrijven van adviezen en het maken van detailtekeningen in AutoCad.

Maarten Pieters

Na een carrièrestart als commercieel bediende bij Tabaknatie, Mihali Wegenbouw en Kurt Van Thielen Grondwerken werd Maarten bij z’n sollicitatie bij Triflex BVBA aangenaam verrast door de aangename sfeer en het professionalisme waarmee de zaken werden aangepakt.

Altijd dé oplossing in petto

Nu Maarten aan de slag is bij Triflex is de aangename sfeer onder collega’s en klanten een factor die hem energie en werkvreugde geeft. Hij vindt het verder belangrijk dat mensen weten dat Triflex BVBA een groeiend bedrijf is dat altijd dé oplossing in petto heeft voor zijn klanten. Hij wil meegroeien met het bedrijf en ziet Triflex de komende jaren nog verder evolueren in de goede richting dankzij de uitstekende service.

Benieuwd of Maarten iets voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via +32 14 75 25 50 of mail naar info@triflex.be. Ook voor vrijblijvend advies helpen we u graag.

Gerelateerd nieuws