?
30.04.2021

Even voorstellen: Katlijn Vanderhaeghen

Tegelijk met het nieuwe jaar, startte Katlijn als acquisitiemedewerker bij Triflex BV. Haar job bestaat eruit de agenda’s van het sales team te vullen met interessante afspraken. Dat is uiteraard een eitje voor een vastberaden dame als Katlijn. Het indrukwekkende palmares dat ze opbouwde voor ze in ons team terecht kwam, toont dat ze een administratieve duizendpoot is die van aanpakken weet. Ze werkte onder andere geruime tijd als Purchasing Assistant en als Purchase & Sales Officer.

Het leven bestaat echter uit meer dan werken alleen en dat weet Katlijn ook. Ze vult haar vrije tijd graag met reizen en wandelen, maar komt ook graag thuis bij haar man en zoon.

Deze vlotte prille vijftiger kan het sterke groepsgevoel binnen Triflex erg appreciëren en maakt er haar professionele doel van om bij te dragen aan de groei van het bedrijf.

Benieuwd wat Katlijn voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +32 14 75 25 50 of mail naar info@triflex.be. Wij helpen u graag verder.

Gerelateerd nieuws