?
02.09.2021

Medewerker in de kijker: Peter Heyrman

Onlangs ging Triflex op zoek naar een nieuwe Business Development Manager. De boodschap was duidelijk: “Zorg dat we de witte raaf vinden”. De lat lag hoog. Niet veel later landde die witte raaf in de meeting room van ons kantoor in Herentals. Met tonnen ervaring in z’n rugzak en een mentaliteit die naadloos aansluit bij die van Triflex maakte hij een einde aan onze zoektocht. We stellen hem graag aan u voor: Peter Heyman.

1/1

Dat Peter van geen kleintje vergaard is, bleek al snel toen we z’n cv in handen kregen.
Z’n studie Chemie rondde hij af met een masterdiploma in z’n binnenzak. Daarna ging het in rechte lijn naar ATAB, waar hij aan de slag ging als onderzoeker. Een functie die hij later ook zou bekleden bij Nynas.

Na zo’n zeven jaar in de rol van onderzoeker, zette hij de stap naar sales. Een kwart eeuw lang vergaarde en deelde hij kennis bij Rockwool. In zijn functie als Accountmanager verleende hij technisch-commerciële bijstand aan architecten, aannemers en handelaars, vooral met het oog op brandwerendheid, warmte-isolatie en akoestiek. Een reorganisatie breidde een einde aan de loopbaan van Peter binnen het bedrijf.

De afgelopen jaren deed onze nieuwe Business Development Manager nog kennis op in de wereld van de industriële coatings en wegeniswerken. Die mix van ervaringen vormt de perfecte cocktail voor een waardevolle rol binnen Triflex.

Uiteraard heeft Peter ook nog een leven buiten z’n job. Dat leven deelt hij met Martine en hun twee dochters. Wanneer hij niet aan het werk is, gaat hij in z’n moestuin op zoek naar de perfecte tomaat of slaat hij aan het klussen. Het liefst van al renoveert hij, waardoor zelfs in z’n vrije tijd de bouw nooit helemaal uit het zicht is.

We zijn in elk geval meer dan blij met onze nieuwe aanwinst en heten Peter heel graag welkom in ons team.

Benieuwd wat Peter voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +32 14 75 25 50 of mail naar info@triflex.be. Wij helpen u graag verder.

Gerelateerd nieuws