Afdichten parkeerdak

Wilt u uw parkeervoorziening beschermen tegen de meest extreme (weers)omstandigheden? En wilt u ook dat de constructie jaren meegaat? Triflex heeft de producten in huis voor de perfecte afdichting van grote oppervlakken, de kleinste details en constructieve dilataties.

ProPark Triflex

Afdichten met uitstraling

De systemen van Triflex zijn gegarandeerd waterdicht. Zo is bijvoorbeeld Triflex ProPark een scheuroverbruggend, volledig gewapend en naadloos afdichtingsysteem voor zowel nieuwbouw als renovatie. Het systeem is toepasbaar op vrijwel iedere ondergrond, zelfs op asfalt. De diverse structuurmogelijkheden en kleurvariaties van het Triflex ProPark systeem zorgen voor een veilige en informatieve uitstraling van de parkeervoorziening.

Triflex Propark systeem
ProJoint systeem triflex

Flexibele oplossing voor iedere dilatatie

Het Triflex ProJoint systeem is een flexibele oplossing voor berijdbare voegen in parkeergarages. Het vloeibare voegafdichtingssysteem kan zich volledig aan iedere voeg aanpassen. Op deze manier worden niet alleen rechtlopende, maar ook afwijkende dilatatieconstructies naadloos en duurzaam afgedicht. Met het Triflex ProJoint systeem kunnen verschillende dilatatiebreedtes en zelfs hoogteverschillen worden overbrugd.

Triflex ProJoint systeem

Download onze whitepaper 'Bouwstenen voor de perfecte parkeergarage' of neem contact met ons op via +32 (0)14 75 25 50 of mail voor meer informatie.