?

Referenties

18 Referenties
Saint Exupéry
Referentie

Résidence Saint Exupéry

Dans la commune bruxelloise d’Evere, les luxueux appartements de la résidence Saint-Exupéry étaient entourés d’un parking plus que vétuste. Des fissures et des éclats dans le revêtement en polyuréthane des parois et du toit du parking l’avaient rendu perméable.
UZA
Referentie

Parking UZA

Door de flinke uitbreiding van activiteiten en de snelle groei van het aantal patiënten kampte het UZA met een chronisch tekort aan parkeergelegenheid. Als oplossing werd bovenop de bestaande openlucht personeelsparkeerplaats een open parkeergebouw in beton gerealiseerd. Voor de afwerking van de vloeren is gekozen voor Triflex.
UZL
Referentie

Renovatie parkeerdak UZL

Het Universitair Ziekenhuis Leuven staat sinds jaar en dag voor topkwaliteit in de Belgische zorgsector. Enkele jaren geleden werd beslist om de infrastructuur een facelift te geven, waardoor die topkwaliteit zich nu ook vertaalt in en rond de gebouwen van het UZL.
Loopbrug Saint-Léonard
Referentie

Loopbrug Saint-Léonard weer veilig

De loopbrug Passerelle Saint Léonard is een kenmerkend onderdeel van het Saint Léonard plein. Het was echter de laatste tijd een ware uitdaging om de loopbrug bij regenachtig of winters weer veilig te kunnen bewandelen. Het houten oppervlak van de loopbrug werd soms spekglad en dan ontstond er een schouwspel van glibberende en glijdende wandelaars, met alle risico’s van dien.
Saint Exupéry
Referentie

Residentie Saint Exupéry

In het Brusselse Evere werden de luxe appartementen van Residentie Saint Exupéry omringd door een meer dan versleten parkeerterrein. In de PU-coating van de wanden en het parkeerdek zaten scheuren en barsten en het was daardoor ook niet meer waterdicht.
De schilden
Referentie

Duurzame woonterrassen voor ‘De Schilden’

Voor De Schilden werkte de bouwheer met de THV Rapp+Rapp/eld Falconhoven, waarin het Amsterdamse architectenbureau Rapp+Rapp samen met het multidisciplinair ontwerpbureau eld nv zijn verenigd. Voor het waterdicht maken van de woonterrassen op de eerste verdieping werd samen Triflex een duurzame en esthetische oplossing uitgewerkt.
Station Blankenberge
Referentie

Parkeergebouw Station Blankenberge

De parking aan het station vormde eerder een sombere vlakte waar de beweging van wagens haast het enige teken van leven was. Deze parking wordt in een latere fase getransformeerd in een attractieve woonwijk. En de auto, die kreeg ondertussen een ultramodern parkeergebouw naar een hedendaags ontwerp van architect Corbiau.
E19 Mechelen
Referentie

Randbelijning E19

In augustus 2015 werd op de autosnelweg E19 in de richting van Antwerpen ter hoogte van Mechelen de rijweg vernieuwd. De ganse breedte van de snelweg kreeg een nieuwe asfaltlaag. De markering op de weg moest voorzien worden van reflexparels die het licht reflecteren wat vooral 's nachts en bij regenweer belangrijk is.
Porsche Paal
Referentie

Parkeerdak Porsche Paal

Het sportwagenmerk Porsche vestigde zich in een gebouw dat een sterke ambassadeursrol vervult. Gezien de geringe bouwoppervlakte werd er gekozen voor een geïsoleerd parkeerdak bovenop de volledige oppervlakte van de werkplaats. Deze biedt zo ruimte voor 100 wagens. De lichtstraten en verschillende technische installaties werden naadloos aangewerkt.