Bestekservice

C3A heeft een uitgebreid dienstenpakket opgesteld om de communicatie in de markt tussen de beslissers en toeleverende fabrikanten in de bouwmarkt te optimaliseren.

Bestekteksten

Triflex BV-SRL heeft van de mogelijkheid gebruik gemaakt om zich via de C3A-systematiek uitgebreider te presenteren door 'de bestekservice'. 

Al meer dan twintig jaar wordt bij C3A een specifieke C3A-methodiek toegepast met Microsoft Office voor het geïntegreerd uitwerken van bestekken en meetstaten, samen met een eenvoudige maar efficiënt projectbeheersysteem. Deze werkmethodiek, die vooral gebaseerd is op het goed gebruik van Word en Excel conform een vast omlijnd afsprakenstelsel, is ondertussen sterk verspreid onder de meer dan drieduizendzeshonderd C3A-Userclubleden en is ongetwijfeld dé meest toegepaste “lastenboek-methodiek” bij bouwprofessionals in Vlaanderen. 

Van alle Triflex afdichtingsystemen is een bestektekst gemaakt. Kies eenvoudig het marktsegment en volg de menukeuzes.

Bestekteksten daken en dakdetails

Bestekteksten
File
Bestekteksten
Bestekteksten
File

Bestekteksten parkeergarages

Bestekteksten balkons, galerijen en terrassen

Bestekteksten
Bestekteksten
Bestekteksten
Bestekteksten
Bestekteksten
Bestekteksten

Mocht het door u gezochte Triflex systeem niet als bestektekst aanwezig zijn, of heeft u over dit onderwerp andere vragen dan kunt u contact met ons opnemen via info@triflex.be

Contact

Vragen of uitdagingen? Neem gerust contact met ons op.