Marktsegmenten

Meer weten?

Marktsegmenten

Al ruim 40 jaar zijn wij producent en leverancier van vloeibare kunststoffen voor vloeren en afdichtingsystemen. Met onze hoogwaardige, bewezen duurzame producten en systemen maken wij oplossingen mogelijk voor elk oppervlak. Voor het afdichten en beschermen van oppervlakken bieden wij in verschillende segmenten oplossingen, zoals balkons en galerijen, parkeren, daken en dakdetails, wegmarkeringen, industrie, agrarische sector en infrastructuur.

balkons en galerijen triflex

Balkons en galerijen

Image
Balkons en galerijen

Leefruimten buitenshuis zoals balkons, terrassen, galerijen en wandeldekken geven een belangrijke toegevoegde waarde aan een woning. Triflex biedt een aantal systemen waarmee uw bouwwerk duurzaam beschermd wordt tegen weersinvloeden en de decoratieve presentatie naar een hoger niveau tilt.

Meer over balkons en galerijen
parkeren

Parkeren

Image
Parkeergarages

Of het nu gaat om het creëren van een veilige uitstraling of een logische routing, met de esthetische en functionele oplossingen van Triflex krijgt iedere parkeergarage een eigen identiteit. Een goede afdichting en bescherming van de ondergrond is een vanzelfsprekendheid.

Meer over parkeren
Glasafdichting

Daken en dakdetails

Image
daken

Daken staan in de zomer en winter bloot aan het weer en tal van andere invloeden. Zeker industriële daken zijn onderhevig aan mechanische- , thermische- en chemische invloeden. Cruciale factoren zijn aansluitingen, hoeken, doorvoeren en andere, vaak complexe detailleringen. De daksystemen van Triflex geven elk oppervlak en ieder dakdetail een ondoordringbare afdichting. Zo voorkomt u lekkage en kostbare waterschade. Door de lange levensduur van de dakafdichting - minimaal 25 jaar - kiest u voor permanente zekerheid van topkwaliteit.

Meer over daken

Wegmarkeringen

Image
Wegmarkeringen

Het wegennet wordt steeds zwaarder belast. Er is toenemend vracht- en personenvervoer en er komen steeds zwaardere transporten. Tezamen met de continue belasting van verkeersaders zorgen deze ervoor dat er steeds hogere eisen aan markeringsmaterialen worden gesteld

Looppad met Triflex

Infra

Image
infra

Voor diverse type ondergronden, te denken aan brugdekdelen, looppaden, dakdelen over grachten en waterpartijen biedt Triflex oplossingen om te zorgen voor een veilige omgeving. Bij infrastructurele reparaties en afwerkingen is het essentieel dat het verkeer zo snel mogelijk weer gebruik kan maken van de weg en dat de reparatie duurzaam meegaat. Om hieraan te voldoen heeft Triflex een aantal reparatiemortels.

Agrarische sector

Agrarische sector

Image

Door zware belasting en bijtende substanties worden vloeren en aansluitingen van agrarische installaties snel aangetast. Met de systemen en producten van Triflex worden afwerkingen gerealiseerd die aan alle gestelde eisen voldoen. Ook lichtverende en antislip loopvlakken zijn te creëren en zelfs silo’s met agressieve vergistingsmaterialen worden dankzij Triflex vloeistofdicht en chemisch belastbaar. Voegen in de vorm van naden of scheuren, de meest kritische plekken van bijvoorbeeld een mestsilo, worden tot in het kleinste detail afgedicht waarbij ze bestand zijn tegen bewegingen als gevolg van de hoge drukbelasting van de silowanden.  

Contact

Wilt u meer weten over onze producten en systemen of heeft u een vraag of een uitdaging? Neem gerust contact met ons op.