Triflex Academy

De Triflex systemen worden uitsluitend aangebracht door gecertificeerde applicateurs. De kwaliteit van onze oplossingen is in hoge mate afhankelijk van de manier waarop de systemen worden aangebracht. Daarom besteden we veel aandacht aan de opleiding van onze verwerkers.

Triflex Academy

Een gedegen opleiding voor een gedegen verwerking

Elke nieuwe verwerker krijgt een gedegen opleiding. En jaarlijks verzorgen wij trainingen waarbij zelfs de meest ervaren verwerker met nieuwe inzichten naar huis gaat. Naast deze trainingen geeft Triflex ondersteuning bij de start van een nieuw project en adviseert tijdens het werk.

Triflex Academy

Theorie en praktijk in één training

Elke training bestaat uit een theoretisch onderdeel, waarin we stilstaan bij de verschillende vloeibare kunststoffen zoals PMMA, epoxy en polyurethaan. Aansluitend vindt de praktijkopleiding plaats waarin - afhankelijk van het onderwerp - (nieuwe) producten, systemen, voorschriften en technieken aan bod komen.

Triflex Academy

Cursus op maat

Triflex spitst de training zoveel mogelijk toe op de bedrijven die de training volgen. De trainers richten de informatie en opdrachten op het segment waarin de deelnemers werkzaam zijn. Zonodig kunnen aspecten die aandacht behoeven, uitgebreider behandeld worden. Doordat meerdere verwerkers naast elkaar deelnemen aan de training, leren ze van elkaar en kunnen ze handige tips en trucs uitwisselen.

Triflex Academy

Eigen opleidingsruimte

In Herentals heeft Triflex haar eigen trainingscentrum aan de Diamantstraat 6c voorzien van alle relevante materialen, producten en systemen. Elke deelnemer heeft een eigen werkplek waar geoefend kan worden met de proefvlakken.

De opleidingen vinden plaats gedurende de winterperiode, van januari tot en met april. Triflex verwerkers kunnen via  info@triflex.be informatie aanvragen of belangstelling kenbaar maken.

Contact

Vragen of uitdagingen? Neem gerust contact met ons op.