Over Triflex

Producent en leverancier van vloeibare kunststoffen
Meer weten?

Over ons

Triflex BVBA / SPRL pand

Triflex is de samenwerkings- en adviespartner met uitgebreide kennis van en ervaring in hoogwaardige oplossingen voor ieder oppervlak. Wij bieden duurzame afdichtingssystemen en markeringen voor vloeren, parkeerdekken, balkons, galerijen, wegen en daken. Triflex' producten dragen bij aan de veiligheid, het comfort en een optimale beleving van de gebruikers. 

Al meer dan 40 jaar verlengt Triflex met de vloeibare kunststoffen de levensduur van gebouwen en constructies. De producten zijn in iedere kleur verkrijgbaar en daarmee valt precies de uitstraling of beleving te creëren die u wenst.  

Wij bieden oplossingen voor de woningbouw, voor daken, voor parkerenop de weg, in extreme omstandigheden, voor de infrastructuur, in de agrarische sector, om monumenten te behouden en voor zorginstellingen.

Triflex BV / SRL

Triflex BV / SRL maakt onderdeel uit van de Follmann groep. Het hoofdkantoor staat in het Duitse Minden. Daar vindt ook de productie van de systemen plaats. Het pand van Triflex BV / SRL is gevestigd aan de Diamantstraat in Herentals. Naast een kantoor met vergaderruimte is hier ook een magazijn en opleidingsruimte aanwezig.