?

Alfons Smet Residentie

Geïsoleerde terrassen voorzien van grillige vromen
Meer weten?

Alfons Smet Residentie

Alfons Smet Residentie is een nieuwbouwproject met 39 serviceflats en een woon-zorgcentrum. Het gebouw is zo ontworpen dat de bewoners op elk niveau eenvoudig naar buiten kunnen om te genieten van de buitenlucht en de groene omgeving.
Locatie
Dessel
Oplevering
mei 2014
Segment
Balkons en galerijen
Applicateur
Meekelenkamp Kunststof Techniek BV

Projectomschrijving

Er werd gekozen voor geïsoleerde terrassen. Omwille van het geringe hoogteverschil tussen binnen en buiten werd gekozen voor het Triflex BIS systeem. Dit systeem is ideaal voor het isoleren en/ of ophogen van terrassen De grillige en ronde vormen van het terras maakten het gebruik van traditionele afdichtingen extreem moeilijk. Daarom is er gekozen voor het Triflex BTS-P systeem waarmee alle moeilijke vormen en details eenvoudig en gewapend waterdicht gemaakt kunnen worden. De opdrachtgever heeft gekozen voor een duurzame waterdichting in combinatie met een mooie esthetische en onderhoudsvriendelijke afwerking.

De bewoners kunnen genieten van een mooi afgewerkt terras met groendak. Het terras is bovendien makkelijk toegankelijk door het gering hoogteverschil tussen binnen en buiten.

Gerelateerde referenties