Beschermen van vloeren

Niet in alle situaties is het nodig om een oppervlak te voorzien van een afdichting, maar volstaat alleen het beschermen van een oppervlak. Als de intensiteit van belasting van het oppervlak het belangrijkst is, dan isTriflex BFS geschikt. De toplaag van het BFS systeem kan naar eigen wens worden aangepast. Of het nu om kleur of structuur gaat, Triflex BFS biedt flexibiliteit in uitstraling en antislip afwerking. 

bfs systeem van triflex

Oersterk en makkelijk in onderhoud

Triflex BFS is een gietvloersysteem dat het gehele oppervlak beschermt. In combinatie met een Triflex Cryl Finish is het niet alleen bestand tegen grote mechanische belastingen, maar kan het ook eenvoudig worden onderhouden.

Triflex BFS systeem
bfs systeem van triflex

Ook details waterdicht

Doordat de detailaansluitingen en voegen volledig met het gewapende membraan van Triflex worden afgedicht, is het systeem gegarandeerd waterdicht. Omdat het systeem snel uithardt, is optimale flexibiliteit en minimale overlast voor bewoners verzekerd tijdens de werkzaamheden. Vooral omdat, indien goed georganiseerd, een tijdelijke loopvoorziening op bijvoorbeeld galerijen dan niet nodig is.

De juiste afwerking

Kleuren brengen sfeer op balkons, galerijen en terrassen. Ze geven karakter en benadrukken de architectuur van het gebouw. Het kleurenspectrum van Triflex biedt vele kleuren en verschillende afwerkingen. Zo stemt u uw vloeren optimaal af op de bouwstijl, woonstijl of persoonlijke voorkeur. Bovendien zorgt u voor een veilig oppervlak door de antislipstructuur.


Wij adviseren u graag in de keuze voor de juiste afwerking.

Bel ons gerust op +32 (0)14 75 25 50 of mail naar info@triflex.be.