Brugdekdelen

Wat te doen met dekdelen voor bruggen en looppaden en dekdelen over grachten en waterpartijen die hun stroefheid verliezen? Vervuiling en groene aanslag kunnen ervoor zorgen dat deze delen spiegelglad worden bij natte omstandigheden. Triflex heeft de oplossing.

Looppad met Triflex

Een oplossing voor elk oppervlak

Het Triflex WAS systeem is een coating die door een zorgvuldige opbouw van het systeem zijn slijtvastheid en antislip waarborgt. Dit systeem (variant 2) is voor bestaande en nieuwe houten dekken. Doordat het materiaal ook geschikt is om in te strooien met grovere steenslag (1-3 mm) kan het systeem uitstekend worden toegepast in situaties met (fiets)verkeer. Het is volledig dekkend en kan met diverse soorten steenslag worden ingestrooid. Hierdoor kunt u de uitstraling kiezen die bij uw (brug)dek past.

Perron met Triflex

Ook voor kunststof delen

Het Triflex WAS systeem variant 3 is ontwikkeld voor kunststof dekdelen die doorgaans uit gerecycled materiaal bestaan. Het kan het hierbij gaan om brugdekken, maar ook andere toepassingen, zoals (metro)perrons zijn mogelijk.
 

Wilt u meer informatie? Bel ons gerust op +32 (14)75 25 50, mail naar info@triflex.be of download de brochure 'Houvast op de weg'.