Montréal kreeg strakke make over

naadloos en waterdicht
Meer weten?

Montréal kreeg strakke make over

Niet ver van ons vorige beschreven project Westland, vind je Residentie Montréal. Het in 1978 opgetrokken gebouw valt op door zijn bijzondere betonstructuur. De futuristische look wijkt af van de standaardvormen en die eigenschap vroeg om extra aandacht bij de renovatie. Erkend Triflex applicateur Braet liet ook bij dit project weer het beste van zichzelf zien en ging met plezier aan de slag.
Locatie
De Panne
Oplevering
Juni 2022
Segment
Balkons en terrassen
Applicateur
Braet

Projectomschrijving

Het proces

Voor de renovatie van dit opvallende gebouw aan onze Belgische kust, werd er gekozen voor het Triflex ProBalcony systeem, dat afgewerkt werd met de Triflex Colour Design. Dit volledig gewapende, scheuroverbruggende en waterdichte systeem zorgt dankzij zijn snelle uithardingstijd voor een minimale overlast bij de bewoners van het pand. Na het aanbrengen van de noodzakelijke primer, werden de balkons voorzien van de Triflex ProMesh. Dit geperforeerde vlies is in feite een scheuroverbruggende kunststof wapeningsmat die bepalend is voor de juiste hecht- en trekstrekte. Vervolgens werd de slijtlaag aangebracht in de vorm van de
Triflex ProFloor. Deze werd nat ingestrooid met een decoratieve en kleurrijke instrooimix en afgewerkt met een transparante eindlaag van Triflex Cryl Finish Satin.
Het resultaat is een strak ogend geheel dat niet alleen gegarandeerd waterdicht is, maar dat ook op esthetisch vlak naadloos aansluit bij de wensen van de opdrachtgever. En dat het zich makkelijk laat onderhouden, is alleen maar mooi meegenomen, toch?

Het resultaat

Het resultaat is een strak ogend geheel dat niet alleen gegarandeerd waterdicht is, maar dat ook op esthetisch vlak naadloos aansluit bij de wensen van de opdrachtgever.

1/3
2/3
3/3
Casestudy

Gerelateerde referenties