07.06.2024

De derde editie van de Triflex ProVélo was een schot in de roos!

De vermoeide benen zijn inmiddels vergeten, maar het waanzinnige bedrag dat tijdens de derde Triflex ProVélo werd ingezameld, blijft nazinderen. Op 31 mei verzamelden 70 sportievelingen om een fietstocht te trotseren voor het goede doel 'Avalympics'.

Het peloton werd getrokken onder leiding van Nico Mattan en dat voelde je meteen aan de sfeer aan de startlijn. Niets ging deze sportieve geesten stoppen... zelfs niet de plaatselijke regenbuien! De uitgestippelde route bood dit jaar een uitdagende, maar tegelijkertijd prachtige tocht die traditioneel uitmondde in een heerlijke barbecue

1/19
2/19
3/19
4/19
5/19
6/19
7/19
8/19
9/19
10/19
11/19
12/19
13/19
14/19
15/19
16/19
17/19
18/19
19/19

De gele trui van inspiratie: Nico Mattan leidt de weg

Nico Mattan droeg de figuurlijke gele trui om zijn schouders en stuurde de fietsers aan tijdens deze uitdagende tocht. Als tweevoudig Belgisch kampioen tijdrijden zorgde hij voor het strakke tempo en motiveerde de renners met positieve woorden. Dit leidde tot een ongeziene inzet en als gevolg opmerkelijke prestaties, voelbaar tot in de benen.

Weersavontuur tijdens de Triflex ProVélo-rit

De uitdagingen die dit jaar op de route lagen, werden al snel vergeten dankzij de prachtige velden waar de deelnemers doorheen fietsten. Het zou geen Triflex ProVélo-rit zijn zonder een vleugje weersavontuur. Hierdoor kreeg de eerste groep fietsers te maken met een extra moeilijkheid vanwege de plaatselijke regenbuien. Gelukkig kwam na de regen de zonneschijn en klaarden de wolken snel op, waardoor de tweede groep fietsers zo goed als droog bleef tijdens hun rit.

Doorzettingsvermogen op wielen

Deze editie fietste ook een groep G-sporters van Avalympics mee. Het was inspirerend om te zien hoe deze sporters keer op keer hun grenzen verlegden gedurende de dag. Dankzij Benjamin en zijn team konden we dit jaar van dichtbij ervaren waarvoor het ingezamelde geld wordt gebruikt. De hartverwarmende herinneringen die we deelden met de G-sporters bevestigden nogmaals waar het werkelijk om gaat op deze dag: het ondersteunen van organisaties die een echte impact hebben op het leven van anderen.


 

Bedankt voor het indrukwekkende bedrag van 13.700 euro

Het evenement was een groot succes, met als hoogtepunt het ingezamelde bedrag van 13.700 euro voor Avalympics. Dit verbluffende bedrag was meer dan voldoende reden om dit samen met alle hongerige sporters te vieren tijdens de verrukkelijke barbecue. Ook Benjamin was aangenaam verrast door deze enorme bijdrage en benadrukte dat hiermee vele sportdromen voor G-sporters werkelijkheid kunnen worden.

Graag willen we alle sporters en sponsors hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan het succes van dit initiatief. Zonder jullie was dit evenement niet mogelijk. De positieve feedback, samen met de fantastische sfeer die er heerste, verzekert ons ervan dat dit zeker niet de laatste editie zal zijn!

Heb je een vraag voor ons? Neem dan gerust contact op via de vertrouwde kanalen of via onderstaande button.

Contact