Decoratieve vloeren

Een decoratieve coating doet heel veel voor kale, betonnen oppervlakken. Triflex BCS systeem verfraait, beschermt tegen weersinvloeden en vervuiling en maakt onderhoud veel gemakkelijker. Door de keuze uit vele RAL-kleuren en een instrooiing met Triflex Micro Chips ontstaat een kleurrijke en speelse omgeving. De toevoeging van Triflex Antislipkorrel zorgt ervoor dat het vloeroppervlak licht antislip is, waardoor het vloerveld als minder glad wordt ervaren.

bcs met antislip korrel

Een nieuwe uitstraling

Door de snelle uithardingstijden van de Triflex producten is het mogelijk om binnen een dag uw buitenruimte een compleet nieuwe uitstraling te geven. Het Triflex BCS systeem is een zeer onderhoudsvriendelijk systeem. Met de juiste schoonmaakmiddelen en onderhoudsadvies kunt u langer genieten van uw buitenruimte. U heeft dus niet alleen een balkon met uitstraling, maar juist één die makkelijk in het onderhoud is.

Triflex BCS systeem
balkons en galerijen triflex

Ondergrondvolgend

Het systeem wordt niet geadviseerd op een ondergrond met veel oneffenheden, omdat de coating het profiel van de ondergrond volgt. Voor intensief belastbare ondergronden verwijzen wij naar het Triflex BFS systeem. Het systeem is waterafstotend, maar mag niet gespecificeerd worden als waterdicht. Voor het volledig afdichten van oppervlakken verwijzen wij naar het Triflex BTS-P systeem.

De juiste afwerking

Kleuren brengen sfeer op balkons. Ze geven karakter en benadrukken de architectuur van het gebouw. Het kleurenspectrum van Triflex biedt vele kleuren en verschillende afwerkingen. Zo stemt u uw vloeren optimaal af op de bouwstijl, woonstijl of persoonlijke voorkeur. Bovendien zorgt u voor een veilig oppervlak door de antislipstructuur.

Wij adviseren u graag in de keuze voor de juiste afwerking.

Bel ons gerust op +32 (0)14 75 25 50 of mail naar info@triflex.be

Systeembeschrijving
Brochure
File