02.08.2023

Een duurzame buitenvloer met uitstraling

Een balkon of terras is vaak meer dan simpelweg ‘een buitenruimte’. Het is een verlengstuk van uw woning, een plek waar u het comfort van binnen kan combineren met de vrijheid van buiten. Daarom is het belangrijk dat uw terras of balkon zowel duurzaam als veilig is. Schrik dat deze ruimte hierdoor esthetisch te wensen overlaat? Bij Triflex houden we hier rekening mee. Het oog wil namelijk ook wat!

1/3
2/3
3/3

Verschillende mogelijkheden

Er zijn heel wat mogelijkheden om uw balkon of terras ook esthetisch een mooie uitstraling te geven. Welke optie het best past bij uw buitenruimte, hangt echter niet alleen af van uw noden en wensen. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de omgevingsfactoren waaraan uw buitenruimte blootgesteld wordt. Alleen zo kan een oppervlakte gecreëerd worden dat solide en stijlvol is.

Decoratieve coating

Het Triflex BCS-systeem is een decoratieve coating die zowel een stijlvolle als een duurzame oplossing biedt voor uw buitenvloer. Dit systeem beschermt enerzijds uw balkon of terras tegen weersinvloeden en vervuiling en anderzijds zorgt het ook voor een esthetische uitstraling. Er kan namelijk gekozen worden uit verschillende RAL-kleuren en eventuele instrooiingen die uw buitenruimte verfraaien. Zo is uw buitenvloer niet alleen veilig en beschermd, maar ook stijlvol.

Daarnaast is dit ook een systeem met een snelle uithardingstijd. Hierdoor kan u binnen een dag uw balkon of terras weer gebruiken. Bovendien maakt deze coating het onderhoud van balkons en terrassen veel makkelijker. Met het juiste advies en de juiste schoonmaakmiddelen krijgt u in een mum van tijd uw buitenruimte proper.

Creative design

Een balkon of terras met een uniekere en creatievere uitstraling bekomt u met onze vloeren met creative design. Verschillende effecten, tegelpatronen, teksten of logo’s kunnen hierop aangebracht worden. Elementen die zorgen voor een oppervlakte die geheel eigen is aan u.

Het gekozen patroon, logo of de tekst wordt geprint op een folie. Deze folie wordt op een voorbereide ondergrond geplakt en bewerkt met de juiste kleur. En op die manier kan er een persoonlijke touch aan uw buitenruimte gegeven worden.

Ondanks het esthetische aspect van dit creative design, is het ook belangrijk dat de vloer veilig en duurzaam is. Daarom wordt er per situatie gekeken naar wat de noden zijn om vocht- of vorstschade, gescheurde voegen, schimmelvorming en gladheid te vermijden.

Floortattoos

Er kan nog verdergegaan worden in de personalisatie en het ontwerp van de vloer van balkons en terrassen met Triflex Floortattoos. Hiermee kan u unieke accenten laten aanbrengen op uw buitenvloer. Deze Floortattoos combineren bovendien opnieuw techniek met duurzaamheid en esthetiek. Ze worden specifiek aangebracht zodat ze naadloos, slijtvast en waterdicht zijn.

Ga zelf aan de slag

Zelf al even bekijken hoe uw buitenruimte er zou kunnen uitzien? Dan kan u zich volledig laten gaan in onze ontwerptool ‘Balkon en Terras Studio’. Kies zelf kleuren, structuren en patronen om uw balkon of terras een eigen identiteit te geven. Gaat u graag nog een stapje verder? Dan kan u ook foto’s uploaden om uw ontwerp nog persoonlijker te maken.

En geen nood als u het toch wat te complex vindt om dit allemaal zelf uit te pluizen. We staan namelijk graag tot uw dienst om u hiermee verder te helpen. Aarzel dus zeker niet om contact met ons op te nemen.

Heb je een vraag voor ons? Neem dan gerust contact op via de vertrouwde kanalen of via onderstaande button.

contact