Industriële daken

Door mechanische- , thermische- en chemische invloeden van buitenaf worden hoge eisen gesteld aan de afdichting van industriële dakoppervlakken. Bovendien kenmerken de daken zich vaak door talloze details door vele technische installaties. De uitdaging is om het platte of licht hellende dak zo af te dichten dat het bestand is tegen temperatuurverschillen, lopen op het dak, chemicaliën en zelfs wortelgroei. Triflex biedt elk dak duurzame zekerheid.

ProTect systeem door triflex

Scheuroverbruggend afdichten

Triflex ProTect is een afdichtingsysteem dat vloeibaar is aan te brengen. Ideaal voor industriële daken. Door de flexibiliteit ontstaat een volledig naadloos en scheuroverbruggend geheel dat meegaat met de complexe vormen en de meeste uiteenlopende detailleringen. Door de hoge chemische resistentie van het systeem is aantasting van de waterdichtheid uitgesloten. Triflex is te gebruiken bij nieuwbouw en renovatie.

Triflex ProTect systeem
ProTect systeem door triflex

Voldoet aan hoogste eisen

Maar ook bij de tankaansluitingen is waterdichtheid een must, door de flexibiliteit van het systeem vangt het de bewegingen op waardoor scheurvorming overbrugd wordt. Het Triflex industriële afdichtingsysteem is getest en beproefd volgens het ETAG 005, waarbij de hoogste waarden zijn gehaald.

Meer over onze oplossingen voor tankaansluitingen
ProDetail afdichtingssysteem Triflex

Ook dakdetails waterdicht

Op een dak kunnen lichtkoepels, verwarmingsbuizen etc. staan die, indien niet goed afgedicht, de waterdichtheid van een dak in gevaar brengen. Hiervoor heeft Triflex het afidichtingsysteem Triflex ProDetail ontwikkeld. Ideaal voor dakdetailleringen.

Triflex ProDetail systeem

Heeft u vragen of wilt u aanvullend advies? Bel ons gerust op +32 (0)14 75 25 50, mail naar info@triflex.be of download de brochure ‘doordachte daksystemen’.