Isoleren parkeerdak

Bij parkeren op het dak boven leefruimtes worden hoge eisen gesteld aan de zekerheid van een afdichtingsysteem. Vooral om lekkage naar onderliggende ruimtes te voorkomen. Daarnaast is het door de frequente belasting van voertuigen boven die leefruimten noodzakelijk dat het berijdbare oppervlak wordt voorzien van een duurzame afdichting.

CIS systeem triflex

Hoge isolatiewaarde

Triflex biedt een totaalconcept voor het afdichten van parkeerdaken: Triflex CIS. Dit concept omvat niet alleen een berijdbare afdichting van het parkeerdek, maar in de totale opbouw wordt eveneens isolatie en een drukverdeellaag aangebracht. Deze isolatie voldoet aan alle gestelde energie-eisen.

ProPark parkeren Triflex

Scheuroverbruggend

In combinatie met Triflex ProPark realiseert u een volledig gewapende en scheuroverbruggende afdichting van het geïsoleerde parkeerdaksysteem boven woon- en kantoorruimtes. Ook bieden de producten een brede keuze in kleuren en structuren die goed aan de omgeving van een gebouw aangepast kunnen worden.

Triflex ProPark systeem

Parkeerdak Porsche Paal

Het Duitse sportwagenmerk Porsche vestigde zich langs de E313 in Paal in een gebouw dat een sterke ambassadeursrol vervult. Gezien de geringe bouwoppervlakte werd er gekozen om het dak te voorzien van een geïsoleerd parkeerdak uitgevoerd in een donkere kleur, volgens de voorschriften van Porsche. De dakparking beslaat de volledige oppervlakte van de werkplaats en biedt zo ruimte voor 100 wagens.

De verschillende technische installaties en de lichtstraten die zich op het parkeerdak bevinden werden naadloos aangewerkt. Om deze parkeerruimte ook tijdens de winter optimaal te kunnen benutten, werd gekozen voor een verwarmde hellingbaan die zo steeds sneeuw- en ijsvrij is!

Porsche paal parkeerdak
Lees meer

Wilt u meer weten over geïsoleerde parkeerdaken? Bel ons gerust op +32 (0) 14 75 25 50 of mail naar info@triflex.be