Luminicerende markeringen

In het geval van brand, rookontwikkeling of bij lichtuitval in donkere ruimtes, wil je zo snel mogelijk de uitgang vinden. Lichtgevende markeringen zijn een effectieve manier om mensen in noodsituaties te begeleiden: de kortste weg uit de gevarenzone. Triflex heeft een reeks producten met lichtgevende pigmenten. De Triflex NightLine producten zijn geschikt voor ondergrondse parkeergarages, trappenhuizen, tunnels en andere ruimtes waar bewegwijzering essentieel is.

luminicerend triflex

Pigmenten die ‘opladen’

De luminicerende topkwaliteit pigmenten in de markeringen absorberen daglicht of kunstlicht. De aanwezige lichtbronnen zijn in de meeste gevallen voldoende om de pigmenten 'op te laden'. In het donker geven de pigmenten een geel-groen licht. Dit natuurkundige effect duurt en duurt.

Gebruiksvriendelijk zonder investeringen

De luminicerende markeringen kunnen eenvoudig worden toegepast. De NightLine markeringen kunnen als één laag, in één keer worden aangebracht. Aannemers hebben geen extra knowhow nodig om de Triflex NightLine markeringen te gebruiken. Het is niet nodig om te investeren in speciale machines.

Drie producten naar mate van belastbaarheid

Er zijn drie producten in het Triflex NightLine assortiment. De keuze voor het product is afhankelijk van de mate waarin de ruimte mechanisch wordt belast. Voor een extra opvallend effect, kunnen de producten ook op muren worden aangebracht.

Heeft u vragen? Bel ons gerust op +32 (0)14 75 25 50 of mail naar info@triflex.be

Productinformatie
File
Productinformatie