?
28.03.2019

LWD Dakwerken renoveert 50 m² balkons met Triflex-systeem

Vorige herfst werden de tien balkons van de in Lanaken gelegen Residentie Daalwezen vakkundig gerenoveerd door LWD Dakwerken.

Thumbnail
gebouw vóór renovatie
1/4
balkons triflex
gebouw na renovatie
2/4
voor project triflex
balkon vóór renovatie
3/4
triflex terras afwerking
balkon na renovatie
4/4

Producten kwalitatief zeer goed

Hoofdaannemer LWD Dakwerken, een gespecialiseerde dakwerkersfirma, haalde deze opdracht binnen. Het renoveren van de balkons maakte deel uit van een totaalrenovatie, waarbij - naast de balkons - ook o.m. de balustrades en het beton moesten hersteld worden.

LWD Dakwerken werkt al geruime tijd samen met de oplossingen van Triflex en koos voor deze opdracht resoluut voor Triflex. Waarom? ‘Omdat de producten kwalitatief gewoon zeer goed zijn’, zegt ons Tom Secretin, ‘voor deze opdracht hebben we dan ook geen moment getwijfeld.

Op amper één maand tijd werden alle balkons gerenoveerd

In opdracht van AV Vastgoed vatte LWD Dakwerken de renovatiewerken aan Residentie Daalwezen in oktober 2018 aan en op amper één maand tijd werden alle balkons gerenoveerd met de waterdichte oplossingen van Triflex. Ook bij deze opdracht kon Tom Secretin de geslaagde samenwerking met Triflex wel smaken. ‘Werken met Triflex is eigenlijk een totaalpakket, er is niet alleen de onvervangbare kwaliteit van de producten, maar er zijn ook de mensen die van begin tot einde zorgen voor een naadloze begeleiding. We zijn dan ook blij dat de balkons van Residentie Daalwezen weer in perfecte staat zijn en dat de bewoners er zorgeloos kunnen genieten van de buitenlucht en de zon.’

Informatie

Weten wat Triflex voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons via +32 14 75 25 50 of mail naar info@triflex.be. We helpen u graag verder.

Gerelateerd nieuws