?
29.04.2019

Markeren voor veiligheid

Markeringen en veiligheid gaan hand in hand. Ze geven de juiste route aan en waarschuwen voor gevaar. Lijnen, symbolen, pijlen, nummeringen: ze dragen allemaal bij aan de juiste plaatsaanduiding.  

triflex parkeren
De markeringen zorgen voor een overzicht. Zo weten ze bij Porsche meteen waar welke wagen staat.
1/3
afwerking triflex wegmarkeringen
Rode fietspaden zorgen voor een veilige situatie voor fietsers.
2/3
daken en dakdetails triflex
De gele lijn markeert het veilige loopgebied op het dak.
3/3

Triflex helpt u signaleren

De producten van Triflex zorgen voor de juiste belijning en aanduiding, In welke situatie dan ook en in welke kleur dan ook. Vaak is een antislip afwerking gewenst, zoals op de weg en in parkeergarages. Maar bij binnensituaties, bijvoorbeeld in bedrijfshallen, moet de belijning juist glad zijn zodat er geen vuil aan hecht. 

Wegmarkeringen dragen bij aan de veiligheid en uiteraard aan het vinden van de juiste route

Markeren zorgt voor veilig parkeren

Het geïsoleerd parkeerdak van het Duitse sportwagenmerk Porsche werd volgens de voorschriften van Porsche uitgevoerd in een donkere kleur. Het parkeerdak beslaat de volledige oppervlakte van de werkplaats en biedt zo ruimte voor 100 wagens. Een heldere belijning maakt duidelijk waar de wagens geparkeerd dienen te worden. Doordat de producten van Triflex hechten op bijna iedere ondergrond en verwerkt kunnen worden bij een lage buitentemperatuur was de realisatie tijdens de koude wintermaanden mogelijk.

Extra alert

Wegmarkeringen vindt u overal, ze komen voor in vele varianten en diverse kleuren Ze dragen bij aan veiligheid en het vinden van de juiste route. Steeds vaker zijn gekleurde markeringen dan ook te vinden op het wegdek, allen met hun eigen betekenis. Wegmarkeringen van Triflex hebben een evenwichtige balans tussen dagzichtbaarheid en nachtzichtbaarheid, ze zijn te mengen in iedere gewenste kleur en zijn slijtvast. 

Veiligheid boven alles

Werken op hoogte. Dakdekkers draaien er hun hand niet voor om. Maar Triflex maakt het graag zo veilig mogelijk. Op de daken van een groot aantal wooncomplexen is er, naast veiligheidsankers, een antislip looppad gecreëerd met Triflex Cryl SC 237. In een niet te missen verkeersgele kleur. Geen overbodige luxe op de hellende en mogelijk gladde PVC dakbedekking.

Informatie

Weten wat Triflex voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons via +32 14 75 25 50 of mail naar info@triflex.be. We helpen u graag verder.

Gerelateerd nieuws