?

Agrarische sector

Meer weten?

Agrarische sector

Door zware belasting en bijtende substanties worden vloeren en aansluitingen van agrarische installaties snel aangetast. Met de systemen en producten van Triflex worden afwerkingen gerealiseerd die aan alle gestelde eisen voldoen. Ook lichtverende en antislip loopvlakken zijn te creëren en zelfs silo’s met agressieve vergistingsmaterialen worden dankzij Triflex vloeistofdicht en chemisch belastbaar. Voegen in de vorm van naden of scheuren, de meest kritische plekken van bijvoorbeeld een mestsilo, worden tot in het kleinste detail afgedicht waarbij ze bestand zijn tegen bewegingen als gevolg van de hoge drukbelasting van de silowanden.
 

Door oppervlakken naadloos af te dichten, ontstaat een glad en hygiënisch geheel waar bacteriën geen schijn van kans hebben. Bovendien is een glad oppervlak ideaal voor de toepassing van automatische voer- en aanschuifrobots. Triflex biedt duurzame en functionele oplossingen voor alle agrarische ondergronden die intensief worden gebruikt.

 

Oplossingen

Met de Triflex systemen bieden we een oplossing voor iedere situatie. Van biogasinstallaties en sleuf- en mestsilo's tot voergangen. We bespreken alle mogelijkheden op de pagina 'Oplossingen voor in de agrarische sector'.

Referenties

Afgeronde projecten binnen de agrarische sector

Nieuws

Een overzicht van de ontwikkelingen binnen het segment Agrarische sector

Contact

Vragen of uitdagingen? Neem gerust contact met ons op.