Ondoordringbare afdichting op daken

Meer weten?

Daken en dakdetails

De daksystemen van Triflex geven elk oppervlak en ieder complex detail een ondoordringbare afdichting en naadloze afwerking. Door de lange levensduur (minimaal 25 jaar) kiest u met de producten van Triflex voor permanente zekerheid van topkwaliteit. Triflex hecht aan bijna ieder materiaal en elke ondergrond. Het wordt koud verwerkt, dus van brandgevaarlijke situaties tijdens de applicatie is geen sprake.

De systemen worden in meerdere lagen vloeibaar aangebracht en omsluiten de ondergrond als een tweede huid. Dankzij de flexibiliteit zijn ze toepasbaar op iedere dakvorm en ook bijzonder geschikt voor daken met buitengewone vormen of multifunctionele doeleinden. Ook bieden wij speciaal voor daken coatings met een antislipafwerking, hierdoor wordt er op het dak een veilige situatie gecreëerd. 

Oplossingen

Met de Triflex systemen bieden we een oplossing voor iedere situatie. Van platte tot hellende daken en van industriële daken en metalen daken tot groendaken. We bespreken alle mogelijkheden op de pagina 'Oplossingen voor daken'.

Referenties

Nieuws

Contact

Vragen of uitdagingen? Neem gerust contact met ons op.