Mortels

Voor het repareren van allerhande beschadigingen aan bijvoorbeeld het asfalt of de betonlaag, heeft Triflex eenvoudig en zeer snel te verwerken reparatiemortels ontwikkeld. De mortels zijn zeer slijtvast en hebben een uitstekende hechting op de meest voorkomende ondergronden. De mortels zijn blijvend flexibel en kunnen tot op zekere hoogte de werking van bepaalde ondergronden opvangen. Tevens kunnen er bijvoorbeeld reflectoren, biggenruggen, drempels en dergelijke mee vastgezet worden.

industrie triflex reparatie asfalt, auto

Voor reparaties aan asfalt

Voor reparaties aan asfalt heeft Triflex de reparatiemortel Triflex Asphalt Repro ontwikkeld. Deze gietmortel is koud toepasbaar, is slijtvast en snel uithardend. Het herstelde stuk asfalt blijft jaren goed, dus nieuwe reparatiekosten en oponthoud door de werkzaamheden worden voorkomen.

industrie triflex

Voor reparaties aan beton en cementgebonden oppervlakken

Triflex Cryl RS 240 wordt gebruikt als reparatiemortel op beton en cementgebonden oppervlakken. Het is een tweecomponentenmortel op basis van Polymethylmethacrylaat (PMMA).

De belangrijkste eigenschappen op een rij:

  • Snel uithardend
  • Weerbestendig
  • Slijtvast
  • Hoge mechanische weerstand

Download onze productbeschrijvingen van Triflex Asphalt Repro en Triflex Cryl RS 240.

Heeft u aanvullende vragen of een reparatie-uitdaging? Bel ons gerust op +32 (0)14 75 25 50 of mail naar info@triflex.be.