?
17.04.2018

Betrouwbaar, duurzaam en esthetisch

Vloeibare kunststoffen, op basis van PMMA (Polymethylmethacrylaat), worden steeds vaker gebruikt als alternatief voor de traditionele baanvormige afdichtingen. Belangrijk voordeel is dat het vloeibaar wordt aangebracht, zonder verhitting. Bovendien hoeven de overlappen niet gelast te worden, zoals wel het geval is bij de meeste traditionele dakbanen. Hierdoor is er geen brandgevaar tijdens het aanbrengen of de verwerking. Het is snel belastbaar en beloopbaar en het is ongevoelig voor uv-straling en andere weersinvloeden.

triflex daken en dakdetails

Naadloos afgedicht

Het materiaal is wortelwerend en omdat het compleet verkleefd wordt met de ondergrond ontstaat een volledig naadloos oppervlak inclusief randen en details. Dat is een voordeel, omdat de meeste lekkages voortkomen uit gebreken van verbindingsnaden en detailaansluitingen. Door de elasticiteit, en een (speciaal) wapeningsvlies dat ingebed wordt in de PMMA hars, heeft het tevens een scheuroverbruggende werking. Omdat vloeibare kunststoffen aansluiten op alle details is uw dak geheel waterdicht, ook op de moeilijkst bereikbare plekken.

Informatie

Wilt u meer weten over welke producten van Triflex het meest geschikt zijn voor uw specifieke bouwwerk? Neem dan gerust contact met ons op via +32 14 75 25 50 of mail naar info@triflex.be

Gerelateerd nieuws