?
01.08.2022

Maak kennis met onze nieuwe collega Modest

Met looks die een beetje doen denken aan die van een bekende Britse komiek, leek hij niet geheel onbekend toen hij voor het eerst bij ons over de vloer kwam. We hebben het over Modest Vuegen, de nieuwe Business Development Manager die sinds kort de Triflex-boodschap verspreidt in Antwerpen Limburg en Vlaams-Brabant.

Modest Vuegen
1/1

De jobs vlogen je in de jaren 80 niet bepaald om de oren. De jonge, pasgetrouwde Modest nam de extra opleiding er dan ook graag bij die nodig was om een job als technisch-administratief medewerker te pakken te krijgen bij een startend bedrijf in PVC constructies. Eerder behaalde hij zijn graduaatsdiploma Bouwkunde, maar hij was al lang blij dat hij aan de slag kon. In de jaren die erop volgden, werkte hij zich bij het bedrijf op tot commercieel medewerker, waardoor hij rechtstreeks in contact stond met professionele klanten. Het zou het begin betekenen van een bloeiende salescarrière.

Na veertien jaar trok Modest de deur van zijn eerste werkgever achter zich dicht. Hij zou aan de slag gaan als werfleider bij een bedrijf dat vandaag bij ons te boek staat als erkend Triflex-applicateur. In zijn eerste jaren bij Renotec kreeg hij de titel “Die van de Luchtbal” mee, verwijzend naar het project dat hij in goede banen moest leiden. Pas later zou hij meer contact krijgen met de rest van de collega’s binnen het bedrijf. En dat beviel hem duidelijk goed, want hij zou er maar liefst tweeëntwintig jaar blijven. Ruim twee decennia waarin een ijzersterk netwerk werd uitgebouwd dat bol stond van de architecten, syndici en studiebureaus.
In 2020 sloot hij het hoofdstuk als Technisch-Commercieel Manager bij Renotec af. 

Na nog een kort intermezzo als Sales en Technisch adviseur bij een chemisch bedrijf, kwam Modest bij Triflex aangewaaid. Op de vraag wat hem aantrok aan ons bedrijf was “de gemoedelijke sfeer” zijn eerste antwoord, gevolgd door de service, ruggensteun en know-how. “Het is fijn om terecht te komen in een bedrijf waarin zoveel ervaring en ondersteuning huist” aldus onze nieuwe Business Development Manager. “We hebben vast nog enkele mooie jaren in het vooruitzicht.”

Maar het leven is meer dan werken alleen en dat geldt ook voor Salesknobbels.
“Fietsen is iets wat ik graag doe ik mijn vrije tijd.” Dat is een relatief nieuwe hobby, vertelt hij, na veertig jaar muziek spelen. “Ik speelde jarenlang eerste trompet bij de fanfare in mijn geboortedorp Meldert (Lummen), maar daar nam ik enkele jaren geleden met pijn in het hart afscheid van”

Als er in de weken dat Modest bij ons aan de slag is, een ding duidelijk geworden is, is het dat hij een echte People Guy is. Thuis of op de werkvloer, Modest gaat graag met mensen om en hij heeft er nog talent voor ook. Dat die eigenschap zich laat combineren met technische en commerciële skills én een oeverloos netwerk, maakt hem voor Triflex een geschenk uit de hemel.

Long story short: Welkom, Modest!

Wil jij ook graag deel uitmaken van ons team? Bekijk dan zeker onze vacatures en misschien word jij binnenkort ook lid van Team Triflex! 
 

Vacatures