?
01.06.2021

Make-over voor parking Bredero

De Triflex producten beschikken over een behoorlijk aantal kwaliteiten. Ze zijn innovatief, sterk en duurzaam. Maar zelfreinigend zijn ze tot op heden helaas niet. Dat werd duidelijk toen de parking van Residentie Bredero in Leuven er amper anderhalf jaar na de renovatie al behoorlijk vervuild bij lag. Het onderhoud had op zich laten wachten en de groene aanslag die werd veroorzaakt door de omliggende bomen had zich hardnekkig vastgezet op de antislipcoating.
Problemen zijn er echter om opgelost te worden, dus ging ons X-Cleaning Team op pad met een reinigingsmachine en de Triflex MC reiniger.

In het najaar van 2019 werd de parking van Residentie Bredero, gelegen in het centrum van Leuven, onderworpen aan een grondige renovatie. De ondergrondse garage kampte met een heleboel waterinfiltraties door mankementen aan het bovenliggende parkeerdek. Erkend Triflex-applicateur Bodima voorzag het geheel van een volledig nieuw gewapend en scheuroverbruggend afdichtingssysteem. Het zag er prachtig uit, maar de bomen rondom de parking bezorgden de coating al snel een groene aanslag. Maar elk nadeel heeft z’n voordeel, dus maakten we van de gelegenheid gebruik om de kracht van de Triflex MC reiniger aan te tonen.

Logischerwijs werden eerst alle bladeren opgeveegd zodat het oppervlak klaar was om bewerkt te worden. Vervolgens werd de schoonmaakmachine gevuld met de juiste verhouding water en cleaner.
Het schuim werd tijdens een eerste ronde verdeeld over het parcours. De plaatsen die het ergst vervuild waren, werden nog extra behandeld met pure reiniger. Nadat het schuim enige tijd kon inwerken, haalden we de machine opnieuw over het oppervlak. Deze keer met schoon water dat ook gelijk weer werd opgezogen door het schoonmaaktoestel. Alle groene aanslag werd zo verwijderd van de coating. Na enkele uren was de parking weer schoon en oogde ze net als nieuw.

Zit jouw terras, balkon of parking ook verstopt onder een laagje vuil? Laat je dan inspireren door ons X-Cleaning Team en bekijk snel de schoonmaakdemo.

Meer weten over onze producten en hun mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: +32 (0)14 75 25 50 of mail naar: info@triflex.be.

Gerelateerd nieuws