?
22.11.2022

Residentie Rembrandt in een nieuw, strak jasje

Je kan best willen genieten van een vakantie aan zee, zonder nood te hebben aan de toeristische drukte van de grote badsteden.  De liefhebbers van rust kunnen terecht in de Prinses der Badsteden, Wenduine. De bijzondere bocht aan het einde van de zeedijk doet je de badplaats meteen herkennen. En het is uitgerekend op die dijk dat we afgelopen jaar deel mochten uitmaken van een mooie renovatie. Residentie Rembrandt werd er in een nieuw, strak jasje gestoken. 

1/2
2/2

Wie met z’n rug naar onze Noordzee staat, zal weinig merken van de renovatie, want de vernieuwingen vonden plaats aan de achterkant van de residentie. De terrassen aan de achtergevel werden door erkend Triflex applicateur Konstant Renovatie voorzien van een geheel nieuwe afdichting.

De kleine, rechthoekige balkons werden voorzien van een Triflex ProBalcony systeem. Deze toepassing werd speciaal ontwikkeld voor dit soort situaties. Doordat er, na het aanbrengen van een primer, een geperforeerd Triflex Speciaalvlies voorzien wordt, is het geheel volledig gewapend en scheuroverbruggend. Vervolgens wordt de slijtlaag aangebracht in de vorm van de Triflex ProFloor RS. De afwerking gebeurt met de Triflex Cryl Finish 205, dewelke wordt ingestrooid met de Triflex Colour Mix en afgelakt met de Triflex Cryl Finish Satin.

Het oppervlak wordt hierdoor volledig naadloos afgedicht, is mechanisch belastbaar en UV-bestendig. De waaier aan afwerkingsmogelijkheden is quasi oneindig en dankzij de duurzaamheid van het product is de onderliggende betonconstructie voor enkele decennia beschermd tegen invloeden van buitenaf.

En met zand, zon en zout in de lucht is dat geen overbodige luxe, zelfs niet voor een balkon aan de achterkant.

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn? Aarzel niet om ons aan de mouw te trekken via onderstaand contactformulier.

CONTACT

Gerelateerd nieuws