?
14.04.2020

Spreken met kleur

Kleur is vaak het eerste wat u ziet. Het is opgebouwd uit licht. Iedere kleur met zijn eigen golflengte, energie en frequentie. Een effectief middel om in te zetten wanneer woorden ontbreken. Kleuren stellen u in staat om iets te vertellen over de eigenschappen van een object en haar omgeving. Ze roepen een bepaalde gedachte of associatie op. Door een klein kleurverschil kan een gebouw een totaal andere uitstraling krijgen. Kleuren laten het gebouw spreken.
 

coffee bikes
1/2
architectuur triflex
2/2

Door de combinatie van verschillende kleuren en pictogrammen op vloeren en wanden krijgt een parkeergarage een eigen identiteit. Kleurgebruik zorgt niet alleen voor sfeer, maar ook voor veiligheid. Bijvoorbeeld wanneer de vluchtroute een andere kleur heeft dan de reguliere route. Kleurige en duidelijk zichtbare markeringen sturen het verkeer op de juiste manier de parkeergarage in, maar ook weer uit. 
 

Creatieve vloeren 

Balkons, terrassen en entreegebieden zijn een verlengstuk van de leefomgeving. Kleur en decoratie spelen een grote rol bij de afwerking. Ze brengen sfeer, geven karakter en benadrukken de architectuur van een gebouw. Een tegelmotief, patroon, logo of persoonlijke tekst. Het kan allemaal. 
 

Eindeloos combineren met Triflex

Triflex is een vloeibare kunststof voor onder andere vloeren, afdichtingssystemen en markeringen. Bij het bouwen, renoveren of transformeren biedt de vloeibare kunststof ongekende ontwerpvrijheid, want het is in iedere kleur te mengen. Hiermee valt precies de uitstraling of beleving te creëren die u wenst. De 52 beschikbare kleuren zijn speciale Triflex kleuren, maar in principe zijn alle RAL-kleuren te maken en andere kleuren (NCS/Pantone) op aanvraag. Laat uw fantasie dus de vrije loop

Meer weten? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +32 14 75 25 50 of mail naar info@triflex.be. Wij helpen u graag verder.