?
08.04.2020

Vloeren voor jaren beschermd met Triflex

Het is een rustige periode en veel bedrijfsterreinen liggen er desolaat bij. Eigenlijk is dit de uitgelezen kans om je niet-onderhouden bedrijfsvloer een opknapbeurt te geven. Denkt u eraan om de markeringen in het magazijn te verfrissen? Of de vloeren optimaal te beschermen? Dit is allemaal mogelijk met de duurzame en oersterke systemen van Triflex. 

Triflex duurzaam bouwen

Bedrijfsterrein parkeren
1/2
triflex balkons en galerijen antislip
2/2

De gewenste eigenschappen met Triflex
Een goede afdichting en bescherming van de ondergrond is een vanzelfsprekendheid en met onze producten worden afwerkingen gerealiseerd die aan alle gestelde eisen voldoen. Het samenvoegen van onze producten en systemen zorgt voor de gewenste eigenschappen, zoals waterdicht, naadloos, antislip en scheuroverbruggend. 
 

Tien jaar garantie
In de afgelopen 40 jaar is de duurzaamheid van onze producten bewezen. In veel gevallen kunnen wij u daarom een 10 jaar verzekerde garantie bieden op de volledig gewapende en scheuroverbruggende afdichtingssystemen, wanneer deze zijn aangebracht door een erkend Trifex applicateur. En deze jaarlijks geïnspecteerd worden. Schoonmaak en onderhouden vragen een minimale inspanning.
 

Triflex ontzorgt het hele proces
Advies en technische ondersteuning, service en nazorg, inspectie en onderhoud: Triflex biedt een ontzorgend totaalconcept. In elke fase van het project werken we graag nauw samen met alle partijen. Werken met Triflex producten is bovendien een specialisatie. Daarom worden onze systemen aangebracht door erkende applicateurs. 

Meer weten? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +32 14 75 25 50 of mail naar info@triflex.be. Wij helpen u graag verder.

Gerelateerd nieuws