Ondergrondse parkeergarages

Vanwege de beperkte ruimte in (grote) steden worden steeds meer auto’s geparkeerd in ondergrondse parkeervoorzieningen. Deze parkeergarages zijn nog al eens sombere spelonken met steriele lampen aan een dreigend laag plafond. Onbehandeld beton aan alle kanten dat alleen functioneel is. Dit kan heel anders! Een veilige, ontspannen atmosfeer in een afgesloten parkeergarage is verrassend goed haalbaar.

 

cps-c systeem

Sfeer en veiligheid door kleur

Kleur kan een hoop doen in parkeergarages. Het Triflex CPS-C+ systeem is een antislipsysteem voor parkeervloeren dat is ontwikkeld volgens de meest recente inzichten in kleur- en lichtontwerp voor openbare ruimtes. Hiermee creëert u de juiste sfeer in de vaak donkere parkeerkelders, waardoor uw parkeerkelder een prettige ontvangstruimte voor bijvoorbeeld winkelend publiek wordt. Het eenvoudige systeem kan gemakkelijk worden verwerkt. Daarnaast vereenvoudigt u ook de oriëntatie van gebruikers door één van de diverse kleuren te gebruiken.

Triflex CPS-C+ systeem
cps-i systeem

Belastbaar en slijtvast

In een parkeergarage is de vloer één van de belangrijkste aspecten van de ruimte. Een intensief gebruikte parkeervloer met veel capaciteit vraagt om het best mogelijke afwerkingsniveau. Mechanisch zwaar belastbaar, extreem slijtvast en veilig antislip. Triflex CPS-I+ is een duurzaam beschermend gietvloersysteem met een verhoogde mogelijkheid tot scheuroverbrugging voor berijdbare oppervlakken. Het vloeroppervlak wordt niet alleen beschermd, maar door de diverse kleurvariaties wordt de lichte en heldere uitstraling gerealiseerd die gewenst is. Daarnaast draagt het Triflex CPS-I+-systeem bij aan een duidelijke routing met een naadloos, duurzaam en beschermd vloeroppervlak met passende look.

Triflex CPS-I+ systeem
cps-t systeem

Bescherming van de constructie

Eenmaal aangelegd wilt u dat het parkeerdek in topconditie blijft. Het hoogwaardige Triflex CPS-T+ systeem biedt de constructie een compromisloze bescherming. De constructie wordt beschermd door de honderd procent dichte en volkomen naadloze afwerking en beschermt de constructie en onkosten tegen indringing van vocht, vuil, brandstoffen en chemicaliën. Triflex CPS-T+ is zeer elastisch. De flexibele hars zorgt ervoor dat het systeem dynamisch scheuroverbruggend is. Hierdoor ontstaat een naadloos en waterdicht oppervlak. Door de diverse kleurvariaties die beschikbaar zijn kunt u uw parkeervoorziening een lichte en heldere uitstraling geven. 

Triflex CPS-T+ systeem
ucs systeem triflex parkeren

Minimale toepassing, groots effect

Het Triflex UCS systeem is een coatingsysteem voor zowel nieuwbouw als renovatie. Het is in het bijzonder geschikt voor ondergrondse stallingsgarages waar met een minimale toepassing van kunstlicht toch een uitnodigende ruimte ontstaat. Het vloeroppervlak kan met het Triflex UCS systeem door de diverse heldere kleurvariaties een algehele metamorfose ondergaan. In combinatie met het Triflex ACS systeem voor plafonds, wanden en kolommen zorgt het Triflex UCS systeem op de vloeren voor een heldere afwerking van de parkeergarage.

Triflex UCS systeem
Systeembeschrijving
File
Systeembeschrijving
Systeembeschrijving
File

Voor meer informatie kunt u onze whitepaper 'Bouwstenen voor een perfecte parkeergarage' downloaden. Voor direct contact kunt u mailen of bellen naar +32 (14) 75 25 50.