Openbare ruimtes

Triflex biedt mogelijkheden om uw openbare ruimte aantrekkelijk en veilig aan te kleden. Denk hierbij aan het indelen van school- en sportpleinen, het duiden van situaties op stations en perrons, het markeren van onder andere parkeervakken bij parkeergelegenheden en het aanbrengen van noodbewegwijzering in trappenhuizen of tunnels.

Parkeergelegenheden

Een veilige parkeerplaats bevat een duidelijk infrastructuur. Niet alleen het aanduiden van de parkeervlakken is van belang, maar ook het aangeven van de rijrichting, de loopzones, de oplaadpunten voor elektrische auto’s en parkeerplaatsen voor mindervaliden. Triflex ParkLine is uitermate geschikt voor het markeren van buitenparkeerplaatsen en ‘set-down’ gebieden. Door het vloeibare, oplosmiddelarme 2-componenten product, gebaseerd op epoxy, kan het toegepast worden op asfalt en betonoppervlakken. Het product is eenvoudig verspuitbaar, geeft een perfecte hechting en heeft een relatief korte uithardingstijd. Daarnaast is Triflex ParkLine duurzaam, mechanisch belastbaar en heeft het een hoge dekkingsgraad.

Oplossingen voor parkeren
Rollplastik 2k Sportveld

Oppervlaktes met een lage belasting

Er zijn ook situaties waarbij de eisen niet zo hoog zijn. Dit kan zijn omdat het oppervlak ‘buiten’ het verkeer ligt of omdat het alleen licht wordt belast. Op zulke plekken wordt de duurzaamheid van het product minder op de proef gesteld. Preco Cryl Rollplastik 2K wordt rollend aangebracht. Het bevat een fijne korrel, waardoor het aangebrachte materiaal een fijn gestructureerd oppervlak heeft. Dit maakt dat Preco Cryl Rollplastik 2K uitermate geschikt is voor het coaten van bijvoorbeeld sport- en speelvelden en pleinen, maar ook voor het markeren van oplaadpunten voor elektrische auto’s en parkeerplaatsen voor mindervaliden.

Preco Line 300

Preco Line 300 voor tijdelijke situaties

Deze kwalitatieve wegenverf op acrylaatbasis leent zich goed voor tijdelijke markeringen en voor situaties waar weinig verkeersbelasting wordt verwacht. De markeringsverf heeft een uitstekende dekkingskracht en wordt vaak toegepast voor parkeervakbelijning, trottoirbanden en vlakvullingen.

NightLine luminicerend triflex

Duidelijkheid bij nood

In het geval van brand, rookontwikkeling, of bij lichtuitval in donkere ruimtes, wilt u zo snel mogelijk de uitgang vinden. Lichtgevende markeringen zijn een effectieve manier om mensen in noodsituaties te begeleiden; de kortste weg uit de gevarenzone. Met Triflex NightLine heeft Triflex een reeks producten die dienen als praktische markeringen voor in alle soorten gebouwen als aanvulling op de bestaande noodverlichting. De producten bevatten lichtgevende pigmenten waarmee u de kortste weg uit een gevarenzone kunt aangeven. De Triflex NightLine producten zijn geschikt voor ondergrondse parkeergarages, trappenhuizen, tunnels en andere ruimtes waar (nood) bewegwijzering essentieel is. Zowel de Preco Line 300, de Kaltplastik en EP 2K producten zijn verkrijgbaar in de NightLine uitvoering.

Wilt u meer informatie? Bel ons gerust op +32 (0)14 75 25 50, mail naar info@triflex.be of download de brochure 'Houvast op de weg'.

Productinformatie
File