Delivering Solutions Together

Een oplossing voor iedere uitdaging
Meer weten?

Oplossingen

Daar waar u een probleem ervaart in de afdichting of bescherming van een oppervlak, zien wij een oplossing. Als er geen standaard oplossing voorhanden is, dan creëren we er één. Die uitdaging gaan we graag aan en we zijn trots op de resultaten die dat oplevert. Triflex biedt lange termijnoplossingen voor ieder oppervlak.

terras triflex

Voor de woningbouw

Leefruimten buitenshuis zoals balkons, terrassen, galerijen en wandeldekken geven een belangrijke toegevoegde waarde aan een woning. Triflex biedt een aantal systemen waarmee uw bouwwerk duurzaam beschermd wordt tegen weersinvloeden en de decoratieve presentatie naar een hoger niveau tilt.

Oplossingen voor de woningbouw
Daken en dakdetails

Voor daken

Daken staan in de zomer en winter bloot aan het weer en tal van andere invloeden. Zeker industriële daken zijn onderhevig aan mechanische- , thermische- en chemische invloeden. Cruciale factoren zijn aansluitingen, hoeken, doorvoeren en andere, vaak complexe detailleringen. De daksystemen van Triflex geven elk oppervlak en ieder dakdetail een ondoordringbare afdichting. Zo voorkomt u lekkage en kostbare waterschade. Door de lange levensduur van de dakafdichting - minimaal 25 jaar - kiest u voor permanente zekerheid van topkwaliteit.

Oplossingen voor daken
parkeren

Voor parkeren

Of het nu gaat om het creëren van een veilige uitstraling of een logische routing, met de esthetische en functionele oplossingen van Triflex krijgt iedere parkeergarage een eigen identiteit. Een goede afdichting en bescherming van de ondergrond is een vanzelfsprekendheid. Met de systemen van Triflex worden lekkages in parkeerdekken voorkomen doordat details en grote oppervakken naadloos en waterdicht worden afgewerkt. Een perfect afgedicht parkeerdek dat ook nog eens beschermd wordt tegen weersinvloeden, vuil, brandstoffen en slijtage.  

Oplossingen voor parkeren
triflex op de weg

Op de weg

De kwaliteit van het wegenoppervlak en de zichtbaarheid van markeringen zijn een belangrijk onderdeel van de verkeersveiligheid. Triflex biedt duurzame kwaliteitsmaterialen die bestand zijn tegen zware belasting en het toenemende verkeer.

Oplossingen voor op de weg
Infra triflex

Voor de infrastructuur

Voor diverse type ondergronden, te denken aan brugdekdelen, looppaden en wegen biedt Triflex oplossingen om te zorgen voor een veilige omgeving.

Oplossingen voor de infrastructuur
Agrarische sector

In de agrarische sector

Zware belasting en bijtende substanties tasten vloeren en bouwinstallaties van agrarische bedrijven aan. Of het nu gaat om voergangen, melkrobotruimtes, carrouselmelkstallen, zij-aan-zijmelkstallen, sleufsilo’s, mestsilo’s of biogasinstallaties: de eisen die aan de vloeren en oppervlakken worden gesteld, zijn zeer hoog.

Oplossingen in de agrarische sector
monument Teylingen Triflex

Om monumenten te behouden

Triflex is een trotse partner in monumentbehoud. Wij dragen graag bij aan het behouden en conserveren van monumenten. Het is namelijk belangrijk dat monumenten de tand des tijds doorstaan. Hierbij gaan wij geen uitdaging uit de weg. Triflex biedt materialen die afdichten, scheuren repareren en oppervlakken egaliseren.

Oplossingen om monumenten te behouden
zorg parkeren triflex

Voor zorginstellingen

Elk bezoek aan een zorginstelling maakt indruk op mensen. Wij helpen u graag om die indruk een stuk aangenamer te maken. Speciaal voor de zorgsector biedt Triflex oplossingen die sfeer, veiligheid en duidelijkheid ten goede komen. De producten van Triflex zijn voor tal van toepassingen geschikt. Naast parkeergelegenheden en daken, worden de systemen veelvuldig ingezet voor de afdichting van buitenruimtes, zoals entrees, balkons en galerijen. 

Oplossingen voor zorginstellingen

De juiste oplossing

Contact

Hulp nodig bij het vinden van de juiste oplossing? Neem gerust contact met ons op.