Routing en belijning

Hoe kan een bezoeker van een parkeergarage zich makkelijk oriënteren? Hoe creëer je een veilig gevoel en een parkeergarage waar je veilig van en naar de auto kunt wandelen? Op die vragen heeft Triflex de antwoorden.

Achterom Oost

Belijning en routing

Triflex DMS is een markeringsysteem dat zorgt voor een duidelijke scheiding van parkeerplaatsen en begeleidt voetgangers veilig naar de plaats van bestemming. Kleurige en duidelijk zichtbare geleidingsystemen sturen het verkeer op de juiste manier de parkeergarage in, maar ook weer er uit.

Een aantal eigenschappen op een rij:

  • Zwaar belastbaar
  • Geschikt voor iedere ondergrond
  • Uitgebreid kleuraanbod
  • Geschikt voor nieuwbouw en renovatie

Het belijningsysteem DMS kan alleen, of in combinatie met andere Triflex systemen worden gebruikt.

DCS-C systeem triflex

Veiligheid door antislip

Het Triflex DeckCoat systeem is een antislip coatingsysteem waarmee veiligheid en kleur worden gecombineerd, waardoor een parkeergarage meer uitstraling krijgt. Ook dit systeem is geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Het systeem wordt voornamelijk toegepast in parkeergarages met een gemiddelde verkeersbelasting en is in het bijzonder geschikt voor gladde oppervlakken van beton.

Kortom: twee systemen die samen zorgen voor een veilige, makkelijk te oriënteren en kleurrijke afwerking van parkeerdekken.

Triflex DeckCoat systeem

Wilt u meer weten over het belijnen van uw parkeergarage of wilt u advies om uw parkeergarage gevoelsmatig veiliger te maken? Bel ons gerust op +32 (0)14 75 25 50 of mail naar info@triflex.be

Download ook onze whitepaper 'Bouwstenen voor een perfecte parkeergarage'.