Carwash in Herent weer veilig voor bezoekers

Herentse carwash duurzaam beschermd
Meer weten?

Carwash

In een carwash in Herent ontstond door het continu verbruik van onder andere water en zeep, een te gladde ondergrond. De vraag van de opdrachtgever was dan ook om de carwash en doorrit duurzaam te beschermen en antislip te maken, om zo de veiligheid van de bezoekende klanten te kunnen verzekeren. Applicateur Group Beyers heeft jarenlange ervaring met binnenvloeren en parkeeroplossingen.
Locatie
Herent
Oplevering
mei 2020
Segment
parkeren
Applicateur
Group Beyers

Projectomschrijving

Oplossing

Het Triflex CPS-C+ systeem was bij uitstek de meest geschikte oplossing. Dit systeem was geschikt omdat het de betonnen vloer op een ideale manier beschermt tegen de hoge belasting die men mag verwachten in een carwash. Een ander belangrijk aspect is de antislip die dit systeem biedt. Een intensief gebruikte vloer met veel capaciteit vraagt om het best mogelijke afwerkingsniveau. Mechanisch zwaar belastbaar, extreem slijtvast en veilig antislip. Triflex CPSC+ is een duurzaam beschermend gietvloersysteem met een verhoogde mogelijkheid tot scheuroverbrugging voor berijdbare oppervlakken. Het vloeroppervlak wordt niet alleen beschermd, maar door de diverse kleurvariaties wordt de lichte en heldere uitstraling gerealiseerd die gewenst is. Daarnaast draagt dit systeem bij aan een duidelijke routing met naadloos, duurzaam en beschermd vloeroppervlak met passende uitstraling.

1/3
2/3
3/3

Proces

Het project is opgeleverd in twee fases om de carwash zo optimaal mogelijk operatief te kunnen houden. In de eerste fase werd de carwash zelf uitgevoerd in ons CPS-C+ systeem. Eerst is de volledige oppervlakte ter voorbereiding stofvrij voorgestraald. Na het plaatsen van een epoxy primer is er ingestrooid met vuurgedroogd kwartszand en is er netjes afgewerkt met een epoxy finish. Een week later werden de hellingbanen aangepakt.

Resultaat

Het vloeroppervlak voldoet aan alle eisen. Het resultaat is een bijzonder strakke afwerking, welke voldoende veiligheid biedt voor gebruikers. Een duurzaam en esthetisch vloeroppervlak. Door de vlotte en snelle afhandeling van Group Beyers bleef de carwash zo optimaal mogelijk operatief.

Casestudy

Gerelateerde referenties