Parkeerterrein Residentie Saint Exupéry

Weer stijlvol en veilig dankzij Triflex ProPark
Meer weten?

Residentie Saint Exupéry

In het Brusselse Evere werden de luxe appartementen van Residentie Saint Exupéry omringd door een meer dan versleten parkeerterrein. In de PU-coating van de wanden en het parkeerdek zaten scheuren en barsten en het was daardoor ook niet meer waterdicht.
Locatie
Evere
Oplevering
augustus2016
Segment
Parkeren
Applicateur
Meekelenkamp Kunststof Techniek BV

Projectomschrijving

De uitdaging

De mooie uitstraling van de luxe appartementen ging door het vervallen parkeerterrein verloren. Ook de gebruiksvriendelijkheid liet veel te wensen over; bewoners en bezoekers struikelden over loszittende delen en men kreeg natte voeten door de waterplassen die na een regenbui troosteloos achterbleven op de versleten vloer. Het parkeerterrein was een doorn in het oog van iedereen.

De oplossing

Om het parkeerterrein weer passend te maken bij de mooie en verzorgde uitstraling van de Residentie Saint Exupéry, is er beslist om het terrein een complete renovatie te geven. Voor de uitvoering hiervan is gekozen voor het Triflex ProPark systeem, variant 1. Dit systeem biedt een esthetisch passende uitstraling en is bovendien duurzaam en het levert het gewenste comfort.


Voor het aanbrengen van het Triflex systeem werd de ondervloer eerst geheel geëgaliseerd. Hierna kon er een glad en licht hellend parkeerdek worden aangelegd. Regenwater stroomt daardoor nu keurig richting het riool waardoor waterplassen tot het verleden behoren. Doordat er een antislip bovenlaag is aangebracht, worden winterse glijpartijen nu ook tot een minimum beperkt. Het Triflex ProPark systeem is een zeer sterk systeem dat naadloos kan worden aangebracht. Het is bestand
tegen een hoge mate van mechanische belasting. Strooizout, diesel, remolie, uitlaatgassen of andere invloeden van buitenaf vormen geen enkele bedreiging voor dit systeem. En wanneer hetdoor een erkende applicateur is aangebracht gaat het gegarandeerd jaren mee!

“Door het Triflex ProPark systeem past het parkeerterrein weer bij de luxe appartementen.“

Het resultaat

Door gebruik te maken van het Triflex ProPark systeem, variant 1, past het parkeerterrein nu weer bij de luxe appartementen. De kleuren zijn in overeenstemming en passen tevens goed bij de omgeving. De duidelijke en strakke belijning zorgt voor een verzorgd, net en veilig geheel. Sanitaire putten, straatmeubilair en omheining zijn keurig weggewerkt en het parkeerdek is naadloos, waterdicht en scheuroverbruggend afgewerkt. Door het Triflex ProPark systeem is er gekozen voor comfort en duurzaamheid. Niemand hoeft zich nog zorgen te maken over struikelpartijen of natte voeten.


Bewoners en bezoekers kunnen na deze complete renovatie weer veilig en comfortabel parkeren, geheel passend bij de luxe uitstraling van Residentie Saint Exupéry en haar omgeving.

Gerelateerde referenties