?

Renovatie terrassen Residentie Columbus

Koning winter vormt geen obstakel meer
Meer weten?

Residentie Columbus

De terrassen van Residentie Columbus te Blankenberge werden opnieuw waterdicht gemaakt met het Triflex BTS-P systeem met Colour Design afwerking. Er werd voor dit systeem gekozen omdat het kan geplaatst worden bij winterse omstandigheden en omdat het makkelijk is in onderhoud.
Locatie
Blankenberge
Oplevering
maart 2015
Segment
Balkons en galerijen
Applicateur
Iris Finishing BVBA

Projectomschrijving

De bestaande terrassen vertoonden een te hoge vochtigheid. Wanneer de vochtigheid <6% was, kon Iris Finishing starten met het primeren van de terrassen en het plaatsen van de waterdichting. Door de blijvende chemische aanhechting van PMMA kon men in een latere fase de terrassen afwerken met een gietvloer en Colour Design.

Het Triflex BTS-P systeem met Colour Design afwerking is een volledig scheuroverbruggend systeem voorzien van een lichte antislip gietvloerafwerking. Bovendien is het makkelijk in onderhoud, waterdicht en kon het geplaatst worden bij winterse omstandigheden.

Door het plaatsen van een epoxy/polyester afdruipprofiel aan de voorzijde kunnen water en vuil niet onder de waterdichting geraken.

Tenslotte werden er nieuwe balustrades geplaatst aan de voorzijde van de terrassen. Op deze manier wordt het waterdichte terrassysteem niet doorboord.

Weerom een mooi resultaat met Triflex!

Gerelateerde referenties