Trappen en bordessen

Om ongelukken te voorkomen moeten trappen en bordessen worden voorzien van een betrouwbare antisliplaag. Daarnaast moet de trap, het hekwerk of het bordes zelf ook worden beschermd. Voor deze uitdaging heeft Triflex het TSS systeem ontwikkeld.

Triflex TSS systeem
trap met triflex

Slijtvast en antislip

Met het Triflex TSS systeem zijn trappen en bordessen prima bestendig te maken tegen intensief gebruik en zware belasting. Triflex kan trappen voorzien van een strak ogend, antislip en betrouwbaar slijtvast oppervlak. Met het Triflex TSS systeem wordt de levensduur van de constructie significant verlengd.

trap met triflex

Duurzame gietmortel 

Triflex TSS is een speciaal voor trappen ontwikkelde systeemvariant van de Triflex balkonsystemen. De gietmortel is duurzaam bestand tegen intensief gebruikte en zwaar belaste trappen. Door een vloeibaar aangebrachte coating worden alle details van elke trapconstructie naadloos afgedicht.

trap met triflex

Meer dan alleen trappen

Ook hekwerksteunen kunnen op deze manier duurzaam worden behandeld. Door de gietmortel kunnen oneffenheden makkelijk worden weggewerkt. De stootkanten kunnen door middel van een metaalstrip worden versterkt. Dit brengt een langere levensduur met zich mee en zorgt voor veiligheid voor de gebruiker.

Wilt u weten of Triflex TSS geschikt is voor uw project? Bel ons gerust op +32 (14) 75 25 50 of mail naar info@triflex.be

Systeembeschrijving
Brochure
File