Triflex CIS systeem

collage Triflex CIS-systeem parkeren

Bij parkeren boven leefruimtes komt een hoop kijken en daarom stelt u hoge eisen aan het afdichtingsysteem. U wilt zekerheid, isoleren en lekkage voorkomen. Vanwege de frequente belasting van voertuigen is het juist boven leefruimten noodzakelijk dat het berijdbare vlak wordt voorzien van een duurzame afdichting. Het Triflex CIS systeem biedt u de zekerheid van een kwalitatief hoogstaand en duurzaam afdichtingsysteem van uw parkeerdek.

Het Triflex CIS systeem is een afdichtingsysteem dat de frequente belasting van voertuigen boven leefruimten aan kan. Dit concept omvat niet alleen een berijdbare afdichting van het parkeerdek, maar in de totale opbouw wordt eveneens isolatie en een drukverdeellaag aangebracht. Met deze isolatie voldoet u ook nog eens ruimschoots aan de gestelde energie-eisen. Het voordeel bij het toepassen van een direct berijdbare afdichting is dat losse onderdelen achterwege gelaten worden. Door het Triflex ProPark systeem aan te brengen is er een brede keuze in kleuren en structuren die goed bij de inrichting van het gebouw passen.

Voordelen

 • Waterdicht
 • Volledig gewapend
 • Naadloos
 • Geïsoleerd
 • Mechanisch belastbaar
 • Flexibel
 • Antislip
 • UV-bestendig
 • Scheuroverbruggend
 • Benzine, diesel en (rem)olie bestendig
 • Bestand tegen uitlaatgassen en dooizouten

Systeem

Of het nu gaat om het creëren van een veilige uitstraling of een logische routing, met de esthetische en functionele oplossingen van Triflex krijgt iedere parkeergarage een eigen identiteit. Een goede afdichting en bescherming van de ondergrond zijn vanzelfsprekendheid.

Triflex CIS

Bij parkeren boven leefruimtes komt een hoop kijken en daarom stelt u hoge eisen aan het afdichtingsysteem. Het Triflex CIS systeem biedt u de zekerheid van een kwalitatief hoogstaand en duurzaam afdichtingsysteem van uw parkeerdek.
Bekijk de technische details

Afwerking

In combinatie met Triflex ProPark realiseert u een volledig gewapende en scheuroverbruggende afdichting van het geïsoleerde parkeerdeksysteem boven woon- en kantoorruimtes. Van (geluids)overlast is geen sprake, het systeem is geïsoleerd, benzine-, diesel- en (rem)oliebestendig en bestand tegen uitlaatgassen en dooizouten. Het is toepasbaar in alle kleuren en structuren, zodat het systeem opgaat in de omgeving van het gebouw.

Ga naar het Triflex ProPark systeem

Xsample aanvragen

Wij bieden u de mogelijkheid om het gewenste systeem vooraf in het echt te kunnen bekijken. De verschillende lagen van het systeem worden voor u zichtbaar gemaakt op een formaat dat bij u door de brievenbus past. Vraag via de knop een Xsample aan.

Xsample aanvragen

Relevanten documenten

Systeembeschrijving
File

Gerealiseerde oplossingen

Een selectie van onze referenties voor parkeren

Contact

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.