Triflex UCS systeem

collage projecten parkeren Triflex UCS

Omdat er in parkeergarages of ondergrondse stallingen weinig sprake is van daglicht kan zo’n ruimte onaangenaam of donker aanvoelen. Aangezien een parkeergarage vaak de eerste indruk is wilt u uw gasten graag in een prettige omgeving ontvangen. Dit kunt u bewerkstelligen met het Triflex UCS systeem.

Het Triflex UCS systeem is een coatingsysteem voor zowel nieuwbouw als renovatie. Het is in het bijzonder geschikt voor ondergrondse stallingsgarages waar
met een minimale toepassing van kunstlicht toch een uitnodigende ruimte ontstaat. Het vloeroppervlak kan met het Triflex UCS systeem door de diverse heldere
kleurvariaties een algehele metamorfose ondergaan. In combinatie met het Triflex ACS systeem voor plafonds, wanden en kolommen zorgt het Triflex UCS systeem op de vloeren voor een heldere afwerking van de parkeergarage. Door de vloer in te strooien met vuurgedroogd kwartszand, ontstaat extra veiligheid vanwege de antislipwerking van het materiaal.

Voordelen

  • Bestand tegen benzine, diesel en (rem)olie
  • Mechanisch belastbaar
  • Bestand tegen uitlaatgassen
  • In meerdere kleuren verkrijgbaar
  • Antislip
  • Bestand tegen dooizouten
  • Slijtvast

Varianten

Of het nu gaat om het creëren van een veilige uitstraling of een logische routing, met de esthetische en functionele oplossingen van Triflex krijgt iedere parkeergarage een eigen identiteit.

Triflex UCS systeem, zonder instrooiing

Met een minimale toepassing ontstaat er een uitnodigende ruimte die makkelijk schoon te houden is.
Bekijk de technische details

Triflex UCS systeem, kwartszand fijn

Een coatingsysteem voor ondergrondse garages met voldoende antislip.
Bekijk de technische details

Xsample aanvragen

Wij bieden u de mogelijkheid om het gewenste systeem vooraf in het echt te kunnen bekijken. De verschillende lagen van het systeem worden voor u zichtbaar gemaakt op een formaat dat bij u door de brievenbus past. Vraag via de knop een Xsample aan.

Xsample aanvragen

Relevante documenten

Gerealiseerde oplossingen

Een selectie van onze referenties voor parkeren

Contact

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.