Veilige daken

Veilige loopzones op een dak worden best aangegeven met bijvoorbeeld markeringen of een looppad. Daarnaast dient op daken gebruik van open vuur bij het afdichten van onder andere detailaansluitingen te worden beperkt. Triflex biedt oplossingen om een veilig dak te creëren.

Veiligheidsmarkering dak met Triflex

Veiligheidscoating met antislip

Omdat steeds meer technische voorzieningen op daken worden geplaatst, komen ook steeds meer mensen op het dak. Juist daarom is het van belang om duidelijk aan te kunnen geven wat de veilige zone is.

Triflex Cryl SC 237 is een veiligheidscoating die de randzones, looppaden en belijning op het dak duidelijk waarneembaar maakt. Ook bij fel daglicht is de zichtbaarheid opvallend goed en door de antislip eigenschappen ook geschikt als looproute. Voor decoratieve toepassingen, zoals het plaatsen van een logo op het dak, is dit systeem geschikt. Hiervoor kunt u ook Triflex Cryl Finish 205 inzetten.

Ga naar de productinformatie
metalen dak ProDetail Triflex

Geen brandgevaar meer bij dakafdichting

Triflex ProDetail en Triflex ProFibre zijn de afdichtingsystemen voor dakdetails. De systemen zijn koud verwerkbaar en daardoor is brandgevaar niet aan de orde. Bovendien zijn de producten brandvertragend. Hierdoor zijn beide producten perfect inzetbaar om zones met verhoogd brandgevaar af te dichten, zowel bij nieuwbouw als bij bestaande bouw.

Ga naar Daken en dakdetails voor meer informatie

Weten wat Triflex voor uw dak kan betekenen? Mail ons of bel +32(0)14 75 25 50.

Productinformatie
File