?
18.06.2020

Veiligheid en kwaliteit voor zorginstellingen

De beleving in een zorginstelling moet zo veilig en comfortabel mogelijk zijn. Het is belangrijk om aandacht te schenken aan veiligheid, duidelijkheid en sfeer om die beleving aangenamer te maken. Triflex biedt speciaal voor de zorgsector oplossingen, die voor diverse toepassingen geschikt zijn, zoals parkeergelegenheden en daken.

triflex afwerking
1/4
belijnen parkeerplaats
2/4
afwerking triflex
3/4
parkeergarage triflex
4/4

Parkeren
Door opvallend kleurgebruik kunnen alle bezoekers de weg vinden in de parkeergarage. Ook ouderen en mensen met een visuele beperking. Belijningen en pictogrammen dragen bij aan de toegankelijkheid. Wij creëren oplossingen voor een veilige, verzorgde en duurzame parkeergelegenheid. Denk daarbij aan een kiss and ride zone, laadpunten voor elektrische voertuigen en parkeerplekken voor mindervaliden. Om ervoor te zorgen dat bezoekers niet uitglijden, worden de systemen afgewerkt met een stroeve antislip coating (SRT-waarde). Daarnaast zijn onze afdichtingen altijd tot in de puntjes waterdicht. De systemen zijn verkrijgbaar in vele kleuren en kunnen toegepast worden voor allerlei soorten vormgeving.

Daken
Van het grootste oppervlak tot het kleinste detail en in alle weersomstandigheden, een dak moet dicht zijn. Dit voorkomt lekkages in onderliggende ruimtes waar wellicht kritische (technische) installaties staan. De luchtkanalen voor de aanzuigunits van frisse lucht bevinden zich vaak op het dak, waarvan de bevestiging moet worden afgedicht. Hier zijn de geurarme producten uit onze sensitive range, die u tevens ook binnen kunt gebruiken, zeer geschikt voor.  

Veilig en beschermd
Onze systemen zijn vloeibaar aan te brengen, waardoor er een naadloos geheel ontstaat dat de meest complexe vormen van de ondergrond feilloos volgt. Daarnaast hecht het flexibele systeem zich volledig. Zo krijgt vocht geen kans om door te dringen en worden de kleinste details en moeilijk bereikbare plaatsen gegarandeerd afgedicht. 

Doordat de systemen koud verwerkbaar zijn, hoeft de applicateur geen gasbranders of hete lucht te gebruiken. Er is daardoor geen risico van brand op het dak. Dit levert meteen een lagere verzekeringspremie op. Daarnaast  hebben de producten een brandvertragende werking. Wel zo veilig! Zeker voor een zorginstelling. De veiligheid van dakdekkers kan worden vergroot door een opvallend antislip looppad op het dak aan te brengen. Zo’n helder geel, rood of blauw looppad is ook geschikt voor onderhoudsdiensten. 

Investeren is besparen
De voordelen van onze systemen zijn niet alleen merkbaar op de korte termijn. Onze slijtvaste oplossingen zijn namelijk tot wel 25 jaar houdbaar. De behandelde oppervlaktes zijn tot in de puntjes afgedicht en hebben niet te lijden onder vocht, temperatuurschommelingen en bijvoorbeeld strooizout. Hierdoor zien de oppervlaktes er na vele jaren nog net zo verzorgd uit als vlak na het aanbrengen. Door de bewezen rendabiliteit wordt met Triflex bespaard op onderhoud en renovatie. 

Meer weten? 
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +32 14 75 25 50 of mail naar info@triflex.be. Wij helpen u graag verder.