Vochtige ondergronden

Bent u op zoek naar een oplossing om vochtige ondergronden van balkons en terrassen snel en duurzaam te renoveren? Triflex heeft speciaal voor deze vochtige ondergronden een systeem ontwikkeld dat u, vergeleken met de conventionele renovatieoplossingen, een hoop tijd en geld bespaart.

balkons en galerijen triflex

Oplossing voor vochtverzadigde ondergronden

Triflex ProDrain is een renovatievriendelijke, speciale oplossing voor met vocht verzadigde ondergronden op balkons en terrassen. Coatings en afdichtingen verlengen de levensduur van balkons en dakterrassen. Maar in veel gevallen nemen na verloop van tijd ook de eisen aan de ondergrond toe. Aan deze eisen kan slechts worden voldaan door beproefde en veilige systeemoplossingen. Vaak wordt pas gerenoveerd als de ondergrond met vocht verzadigd of sterk verontreinigd is. In het ergste geval is de oude afwerking beschadigd of is de ondergrond gescheurd. Dilatatieloze ondergronden kunnen al net zo problematisch zijn.

Aansluiting Triflex ProDrain

Ongekend snel gerenoveerd

Vergeleken met conventionele renovatieoplossingen bespaart u met Triflex ProDrain tijd en kosten. Bij gebruik van Triflex ProDrain kan de oude afwerking doorgaans blijven liggen en worden grote hoeveelheden afval voorkomen. En omdat er geen nieuwe, langzaam drogende dekvloer nodig is, vervalt de gebruikelijke lawaai- en stofoverlast voor de aan- en omwonenden.

Triflex ProDrain

Renovatievriendelijk

Met het gebruik van Triflex ProDrain vervalt de tijdrovende en dure sloop en nieuwbouw van een belastbare ondergrond. Dankzij de snel te installeren Triflex ontkoppelingsmat en het sneluithardende Triflex BTS-P systeem hoeft het project niet zoals gewoonlijk vijf tot zes weken te worden afgesloten, maar slechts enkele dagen.

Triflex ProDrain systeem
Triflex ProDrain

Vocht in de ondergrond

De met vocht verzadigde vloeren worden na het aanbrengen van het Triflex ProDrain systeem beschermd door het Triflex BTS-P systeem. Het vocht wordt in de vorm van waterdamp via de talrijke kanaaltjes van de ontkoppelingsmat van het Triflex ProDrain systeem ontlucht.

Triflex BTS-P systeem

Wilt u weten of het Triflex ProDrain systeem geschikt is voor uw project?

Bel ons gerust op +32 (0)14 75 25 50 of mail naar info@triflex.be

Systeembeschrijving
File
Brochure
File