Voor balkons en galerijen

Meer weten?

Duurzame en aantrekkelijke buitenruimtes

Leefruimten buitenshuis zoals balkons, terrassen, galerijen en wandeldekken geven een belangrijke toegevoegde waarde aan een woning. Triflex biedt een aantal systemen waarmee uw bouwwerk duurzaam beschermd wordt tegen weersinvloeden en de decoratieve presentatie naar een hoger niveau tilt.

balkons en galerijen triflex
1/5
Triflex vloer grijs
2/5
galerijen afgewerkt met triflex
3/5
Trap met Triflex
4/5
Close-up triflex afwerking
5/5

Duurzaam en veilig

Met de producten van Triflex wordt de levensduur van de constructie verlengd, het beton wordt geconserveerd en de veiligheid en comfort worden verhoogd door het aanbrengen van een anti-sliplaag. Bijvoorbeeld galerijvloeren worden zo naadloos en waterdicht afgedicht en balkonvloeren worden prima beschermd tegen alle externe factoren. Niet alleen grote oppervlakken, maar ook trappen kunnen prima worden behandeld met de producten van Triflex.

Uitstraling

Om de balkons, terrassen, galerijen en wandeldekken de juiste uitstraling mee te geven, is Triflex Creative Design ontwikkeld. Geen grijs en grauw meer, maar keuze uit vele kleurpatronen en structuurvariaties. Zo dragen we samen niet alleen bij aan een duurzaam, veilig en comfortabel, maar ook een aantrekkelijk leefklimaat.

Waterdicht opgehoogd

Veel wooncomplexen hebben een uitkragende galerijvloer. Triflex heeft hiervoor een lichtgewicht systeem ontwikkeld waardoor drempelhoogte wordt weggenomen en de galerij makkelijk waterdicht en naadloos wordt afgedicht en opgehoogd. Het is bijna een vanzelfsprekendheid, maar dit Triflex BIS systeem is verkrijgbaar in allerlei kleurvariaties.

Technische ondersteuning

Om tot het beste resultaat te komen, biedt Triflex uitgebreide technische ondersteuning en service. Voordat we een advies uitbrengen, beoordelen we de ondergrond. Waar nodig verrichten we kernboringen, hechtproeven, vochtmetingen of hardheidsmetingen. Eventueel brengen we proefvlakken aan. Ons technische team staat altijd klaar om te adviseren. 

Weten wat Triflex voor uw balkon, terras of galerij kan betekenen? Bel ons gerust op

014 75 25 50, mail naar info@triflex.be of download de brochure ‘Kleurrijk wonen’.

Gerealiseerde oplossingen