Voor daken

Omdat details een grote rol spelen
Meer weten?

Ondoordringbare afdichting op daken

Daken staan in de zomer en winter bloot aan het weer en tal van andere invloeden. Zeker industriële daken zijn onderhevig aan mechanische- , thermische- en chemische invloeden. Cruciale factoren zijn aansluitingen, hoeken, doorvoeren en andere, vaak complexe detailleringen. De daksystemen van Triflex geven elk oppervlak en ieder dakdetail een ondoordringbare afdichting. Zo voorkomt u lekkage en kostbare waterschade. Door de lange levensduur van de dakafdichting - minimaal 25 jaar - kiest u voor permanente zekerheid van topkwaliteit.

Glazen dak Het Sieraad Amsterdam Triflex
1/5
daken en dakdetails triflex
2/5
groendak door Triflex
3/5
close-up triflex dak
4/5
daken en dakdetails triflex
5/5

Veiligheid verhogen

De Triflex systemen worden koud aangebracht. Brandgevaarlijke situaties kunnen tijdens de applicatie dus niet ontstaan. Als u een veilige situatie wilt creëren voor mensen die op het dak moeten werken, biedt Triflex coatings met een antislip afwerking.

Absolute ontwerpvrijheid

Heeft u een uitdagend ontwerp voor een dak? Triflex belooft een afdichtingsoplossing voor ieder ontwerp. De systemen worden in meerdere lagen vloeibaar aangebracht. De ondergrond wordt omsloten en het Triflex systeem fungeert op deze manier als een tweede huid. Dankzij die flexibiliteit zijn de systemen toepasbaar op elke dakvorm en zeer geschikt voor de realisatie van buitengewone daken.

Uiteenlopende combinaties

Verreweg de meeste ondergronden en materialen zijn te combineren met onze systemen. Speciaal voor de afdichting van metalen daken, hebben we een aparte productrange ontwikkeld. Een afdichting van Triflex leent zich op haar beurt uitstekend voor de realisatie van groendaken.

Samenwerking

In elke fase van het project denkt en werkt Triflex graag samen met opdrachtgever en betrokken partijen. Erkende applicateurs dragen zorg voor de juiste afdichting van details, grote oppervlakken en voor specialistisch werk.  

Download een van onze brochures voor meer informatie. Of neem contact met ons op via +32 (0)14 75 25 50 of mail naar info@triflex.be

Gerealiseerde oplossingen