Voor parkeren

Oplossingen die zich overal laten parkeren
Meer weten?

Voor elke parkeergarage de juiste bescherming

Of het nu gaat om het creëren van een veilige uitstraling of een logische routing, met de esthetische en functionele oplossingen van Triflex krijgt iedere parkeergarage een eigen identiteit. Een goede afdichting en bescherming van de ondergrond is een vanzelfsprekendheid. Met de systemen van Triflex worden lekkages in parkeerdekken voorkomen doordat details en grote oppervakken naadloos en waterdicht worden afgewerkt. Een perfect afgedicht parkeerdek dat ook nog eens beschermd wordt tegen weersinvloeden, vuil, brandstoffen en slijtage.  

parkeren triflex
1/6
parkeerdek MECC Maastricht
2/6
parkeerplaats met triflex
3/6
Triflex parkeergarage
4/6
parkeerplaats Triflex
5/6
Helling Triflex parkeren
6/6

Isolerend en berijdbaar

Steeds vaker worden parkeerdekken gerealiseerd op daken. Bij deze optie worden hoge eisen gesteld aan het afdichtingsysteem. Lekkages bijvoorbeeld zijn funest voor uw gebouw. Triflex heeft systemen in het assortiment waarmee niet alleen een afdichting van het parkeerdak wordt gerealiseerd dat berijdbaar is, maar in de totale opbouw wordt ook isolatie en een drukverdeellaag aangebracht.

Een veilige uitstraling

Door de combinatie van verschillende kleuren en pictogrammen op vloeren en wanden realiseert u een publieksvriendelijke en veilige garage. We beschikken over visualisatie-software zodat u van tevoren kunt bepalen welke uitstraling u uw parkeergarage mee wilt geven. Het uitgebreide kleurenaanbod geeft de zekerheid dat de markeringen aansluiten bij de huidige kleurindeling van de parkeergarage of juist een contrast vormen met de bestaande kleuren.

Erkende applicateurs

Omdat kwaliteit en service onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, werken we alleen samen met erkende applicateurs. Een tien jaar verzekerde garantie voor de afdichtings- en duurzaam beschermende systemen behoort tot de mogelijkheden.

Weten wat Triflex voor uw parkeergarage kan betekenen? Bel ons gerust op +32 (0)14 75 25 50 of mail naar info@triflex.be. Download ook onze whitepaper 'Bouwstenen voor een perfecte parkeergarage'.

Gerealiseerde oplossingen